• Načítám...
>

Praha 10 ocenila nejoblíbenější podnikatele

  • 9. prosince 2023,
  • 9:31,
  • PRAHA 10,
  • Monika Rusová

Praha 10 už zná své nejoblíbenější podnikatele. Vedení městské části poprvé uspořádalo anketu Podnikatel roku 2023, v které lidé hlasovali pro podniky, které mají nejraději. Soutěž by se měla konat každoročně.

Reklama

Městská část Praha 10 ocenila své podnikatele. Poprvé uspořádala anketu Podnikatel roku pro rok 2023. Smyslem ankety je podpora malého a středního podnikání a také ukázat příklady dobré praxe. V neposlední řadě také umožnit občanům Prahy 10 podpořit své oblíbené podniky.

"je to soutěž, do které se nominovaly desítky podnikatelů na Praze 10 na základě nominací svých zákazníků. Je to vlastně poděkování všem lokálním našim podnikatelům, řemeslníkům, živnostníkům, kteří vydrželi, kteří jsou věrní Praze 10 a kteří předvádějí krásnou práci a odvádí skvělé služby místním obyvatelům,” řekl Martin Valovič (ODS) - starosta MČ Praha 10.

Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích. První byla gastronomie, kterou vyhrál Malešický mikropivovar. Druhá kategorie Relax, krása, zdraví měla rovnou dva vítěze, protože dostali stejný počet hlasů - Centrum komplexní péče Sámova a Jóga studio Krymská. Kategorii Řemesla vyhrála oprava obuvi pana Roberta Večeři a Vršovické knihkupectví vyhrálo kategorii Ostatní služby a prodejny.

"Hlasování probíhalo ve dvou kolech. V prvním kole se podávaly nominace a hlasovalo se formou sms,” řekl Martin Valovič (ODS) - starosta MČ Praha 10.

Anketa měla i svého absolutního vítěze. S 9 % všech hlasů ji vyhrála jazyková škola The Villa.

"Samozřejmě jsem nadšená a vážím si toho. Je to všechno díky kolegům, kteří pro nás pracují a také díky studentům, kterým poskytujeme naše služby a kteří s námi vytrvávají dekády, takže toho si vážím nejvíc i bez jakéhokoli ocenění,” řekla Dagmar McCaffrey - jednatelka The Villa, vítězka ankety.

Desítka se chystá oceňovat své podnikatele i příští rok a udělat z ankety tradici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu