• Načítám...
>

Dny Prahy 10 odpálily Tři sestry

  • 6. října 2017,
  • 18:27,
  • PRAHA 10,
  • Milan Řepka

V pražském sportovním areálu Hamr začaly pravidelné dny Prahy 10. Kromě koncertů na nich nechybí ani akce pro seniory a rodiny s dětmi.

Reklama

Dny Prahy 10, které každoročně pro své spoluobčany pořádá radnice MČ, letos začaly opravdu ve velkém stylu - koncertem skupiny Tři sestry. 

"Praha 10 a Tři sestry, to je takové široké. Já bych to vzal od Hamru, který souvisel i s Prahou 4, protože já jsem vyrůstal na Spořilově, což je Praha 4, a my jsme sbíhali přes Třešňovku sem k Hamru a tady se odehrávaly velké věci. Takže přímo to místo, kde jsme teď, tahle Praha 10," řekl Lou Fanánek Hagen, Tři sestry. 

A proto, že jsou Dny Prahy pro všechny věkové skupiny, mohli diváci při zahájení přivítat i Jaroslava Uhlíře.

"Já jsem, myslím, dokonce na Praze 10 chvíli bydlel, takže v pohodě. A já tady mám Julinku, to je pejsek, akorát vám toho asi moc neřekne," řekl Jaroslav Uhlíř, skladatel a hudebník.

"MČ pořádá tyto dny opakovaně už několik sezon. Jsme MČ Praha 10, tzn. tyto dny se pořádají v 10. měsíci, v říjnu, prvních 10 dnů. A myslíme si, že je to důležité pro naše občany, že mají možnost podívat se na vážnou ale i populární hudbu a je to prostě tradice, kterou si myslím, že je dobré držet," řekl Tomáš Pek, místostarosta MČ Praha 10.

Závěrečný program desetidenní zábavy pro občany MČ Praha 10 je věnován světových operním áriím v podání sólistů Národního divadla a určitě je dobré připomenout, že vstup je na všechny akce zcela zdarma.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu