• Načítám...
>

Praha 10 plánuje nové vedení

  • 26. října 2018,
  • 18:00,
  • PRAHA 10,
  • Jaroslav Šetlík

V Praze 10 bude vládnout nová koalice. Jaké plány a priority na nadcházející 4 roky mají zástupci hnutí Vlasta, ODS a Pirátů? To prozradíme v následující reportáži.

Reklama

Na společné koalici v Praze 10 se domluvily 3 nejsilnější subjekty, které v této MČ vyhrály volby. Následující 4 roky tak v MČ budou, zřejmě pod vedením koalice Vlasta, Pirátů a ODS. Ve 45 členném zastupitelstvu mají obsadit 29 míst. Starostkou by měla být Renata Chmelová. 

"Důležité za nás je, že chceme garantovat, že Praha 10 bude lepší místo k žití, že se tady obyvatelé budou cítit dobře. To bude záležet nejen na souhře naší koalice, ale také na práci našeho úřadu a našich úředníků, jejichž práce si velmi vážíme," řekla Renata Chmelová, kandidátka na starostku MČ Praha 10. 

Nová koalice by ráda obyvatelům Prahy 10 zpříjemnila život v této MČ. 

"To znamená od těch nejjednodušších věcí, jako je kvalita farmářských trhů, životní prostředí, čistota a podobně, tak samozřejmě i nějaké další investiční pobídky, které jsou v plánu," řekla Jana Komrsková, kandidátka na místostarostku MČ Praha 10. 

"Pro ODS zbývají věci jako územní rozvoj, doprava, parkování a investice," řekl Filip Humplík, kandidát na místostarostu MČ Praha 10. 

Asi nejzásadnější rekonstrukcí by měl projít chátrající kulturní dům Eden.

"Rádi bychom na tom začali pracovat. Je to vřed na tváři města, něco co nefunguje. Rádi bychom z toho udělali zase kulturní centrum," řekl Filip Humplík. 

Rekonstrukcí by měla projít také místní radnice.

"Jedna z nejdůležitějších věcí, která nás čeká, je právě rekonstrukce naší radnice. Tady mohu ujistit všechny obyvatele Prahy 10, že zcela jistě půjdeme cestou toho, že budeme rekonstruovat stávající. Nehrozí to, že by se stavěla nová," řekla Renata Chmelová.

Kromě nových projektů má nová koalice v plánu dokončit také stávající investice.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu