• Načítám...
>

V Praze 11 se děti loučily s létem

  • 22. září 2021,
  • 10:54,
  • PRAHA 11,
  • Lenka Castillo

Sportovní den připravili pro děti v MČ Praha 11. Ve sportovním areálu, přilehlé ZŠ Ke Kateřinkám, se děti mohly rozloučit s létem při různých hrách či soutěžích. Součástí akce byl i bohatý doprovodný program.

Reklama

Zasportovat, pobavit se a třeba i vyhrát nějakou z hodnotných cen, mohly děti v MČ Praha 11. Na venkovním sportovním areálu, Základní školy Ke Kateřinkám, se totiž konal dětský den. Na akci, kterou pořádal provozovatel zdejších dětských hřišť, nechyběl ani starosta jedenáctky. 

"Nastarováno je to velmi dobře. Je tu velký počet rodičů s dětmi. Dopoledne probíhal i sportovní mač, kde soutěžily děti ze čtyř základních škol ve vybíjené. A já si myslím, že to je přesně ta tradice, která by měla pokračovat," popsal Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

Rozloučit se s létem, zahrát si různé hry nebo si nezištně zasoutěžit, přišlo spoustu dětí. Často v doprovodu nadšených rodičů.

ANKETA 

Děti měly skutečně nabitý program. Pozdravit je přišly i známé tváře.

"Je to úplně nová akce. Je to akce, která vznikla spontánně z důvodu, že se podařilo propojit ten areál i se zahájením stavby AR DELTA, což je vlastně Areál ledových sportů," vysvětlil Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

Jedná se o společný projekt MČ Praha 11 a soukromých investorů.

"Areál, který stavíme, se jmenuje Areál ledových sportů. To znamená bude sloužit ledovým sportům. Bude sloužit pro účely hokeje, krasobruslení, curlingu, případně dalších ledových sportů a je určen pro mládež a veřejnost," doplnil Karel Kubeška, zástupce investora.

Areál ledových sportů bude stát zhruba dvě stě miliónů korun a otevřen by měl být na podzim příštího roku. Děti se tedy mají opravdu na co těšit!

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu