• Načítám...
>

Dny Praha 11 bavily děti i dospělé

  • 13. září 2022,
  • 10:14,
  • PRAHA 11,
  • Jaroslav Šetlík

Začátek září patřil na Jižním Městě Dnům Prahy 11. Tři dny plné zábavy, kde hlavními headlinery byly kapely Olympic, Yo Yo Band nebo Buty. Nechyběla ani pikniková zóna a program pro děti.

Reklama

Tři dny nabité programem pro všechny věkové kategorie. To byly letošní Dny Prahy 11, které se uskutečnily tradičně v parku vedle Chodovské tvrze.

"Jsem rád, že dnešní Dny Prahy 11 se vydařily, za mnou momentálně hraje skupina Yo Yo Band, chystáme se na Buty a já jsem velmi rád, že lidé přišli, užili si to a že ty dnešní Dny Prahy 11 můžeme považovat za jedny z nejlepších. Takže děkuji všem organizátorům, děkuji všem, kteří se na tom podíleli a těším se na další ročník," řekl Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

"Já myslím, že to proběhlo super, počasí by mělo být krásné. Byla tady kapela Lollipopz, minirampa show, večerní koncert megahit Olympici, před nimi vystoupil první zahraniční interpret Matt Long a dovolte mi možná závěrem, protože je to konec mého funkčního období, poděkovat mým nejbližším spolupracovníkům a to je Iva Molenová, která celou tu akci organizuje, ale i z úřadu paní Šlechtová, pan Platz a za sport i paní Strnadové," řekl Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

Zatímco čtvrtek a pátek patřili převážně koncertům na velké scéně, na sobotu Praha 11 připravila tzv. integrační program.

"Máme to v rámci dotace od magistrátu hlavního města Prahy, je to zaměřeno na národnostní menšiny a na menšiny, které žijí na Jižním Městě. Nejen na Jižním Městě. Od toho se bude odvíjet i program. Budeme tady mít jihoamerickou kapelu, budeme tady mít workshopy, pevně doufám dobré počasí, protože před pódiem bude workshop salsy a na závěr nám zahraje nebo zazpívá Tonya Graves, na kterou se moc těšíme," řekla Iva Molenová, ředitelka organizace Kulturní Jižní Město.

Po celé tři dny nechyběly stánky s občerstvením, atrakce a divadelní představení pro děti a také další doprovodný program.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu