• Načítám...
>

V Praze 11 opět odstartovalo bruslení v parku

  • 8. prosince 2022,
  • 11:40,
  • PRAHA 11,
  • Monika Rusová

Již počtvrté si můžete zabruslit přímo vedle nákupního centra na Chodově. Ledovou plochu finančně podpořila MČ Praha 11 a bude přístupná veřejnosti minimálně do konce ledna 2023.

Reklama

Park u chodovského obchodního centra se opět proměnil v romantickou ledovou plochu pro bruslení.

"Ten projekt vznikl před třemi lety soukromou společností a před dvěma lety jsme se poprvé rozhodli tento projekt podpořit ve spolupráci s našimi školami a školkami, takže jsme se podíleli určitou částkou a za to máme možnost sem ty naše děti pozvat, aby si mohly zabruslit," řekl Jiří Dohnal (Piráti) - starosta MČ Praha 11.

Plocha o rozloze 600 metrů čtverečních se nachází vedle OC Westfield Chodov. 

"Otevřena je od 1. prosince 2022, zavření je plánováno na konec ledna. Jak bylo možné v loňském roce nebo sezóně, tak jsme i po dohodě ještě prodlužovali," řekl Jiří Dohnal (Piráti) - starosta MČ Praha 11.

Přímo vedle kluziště je půjčovna, která vám pomůže v případě, že nemáte vlastní brusle nebo je máte tupé.

Na místě se můžete občerstvit přímo z ledové lochy a nebo učinit dobrý skutek koupí DobroTiketu.

DobroTiket pro organizaci Cesta domů nebo Klokánek na Praze 11 si jednoduše přikoupíte ke vstupence, a to ve výši třicet, padesát nebo sto korun. Dary po skončení akce poputují na dobročinné účely vybraných organizací.

anketa

Ledová plocha je k dispozici ve všední dny mezi 10. a 21. hodinou. Pro více informací navštivte webovou stránku chodovnalede.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu