• Načítám...
>

V KC Zahrada si senioři poslechli swing

  • 23. ledna 2023,
  • 21:07,
  • PRAHA 11,
  • Kristýna Svobodová

V Kulturním centru Zahrada v Praze 11 se uskutečnil další z pravidelných koncertů pro seniory. Ti si tak mohli užít dvouhodinový koncert živé hudby od lidových písní po swing.

Reklama

V Kulturním centru Zahrada v Praze 11 se uskutečnil další z řady koncertů pro seniory. Ti si tak mohli užít dvouhodinový koncert Pražského salónního orchestru pod taktovkou Václava Vomáčky.

"Je to pravidelný koncert pro seniory, pořádáme tyto koncerty minimálně dvakrát do měsíce, využíváme toho, že je tady bezbariérový přístup, moderní elevace, zázemí pro všechny a senioři sem chodí v hojné míře, pravidelně každé pondělí míváme téměř vyprodaný sál," řekla Iva Molenová - ředitelka společnosti Kulturní Jižní Město.

Dvouhodinový koncert seniorům nabídl hudbu od lidových písní až po swing. V Kulturním centru Zahrada orchestr vystupuje pravidelně dvakrát do měsíce. Program tady ale třeba v nepříznivém počasí najde v podstatě každý.

"Kulturní centrum Zahrada je otevřené napříč všem věkovým kategoriím, dáváme tady program nejen pro děti, ale i pro seniory. Máme tady pravidelné jógy pro pokročilé, ale i pro seniory," řekla Iva Molenová - ředitelka společnosti Kulturní Jižní Město.

"Jde o to, že ta nabídka je bohatá nejenom, co se týče žánru, ale je skvělé, že je rozvrstvená i v průběhu dne. Lidé sem mají možnost přijít za akcemi, které je zajímají, v průběhu celého dne, což je vidět tady teď na swingovém koncertu, který je od půl 3," řekl Jan Jaroš (Praha 11 Sobě) - radní MČ Praha 11.

Příští vystoupení Pražského salónního orchestru v KC Zahrada se uskuteční 6. února opět od půl třetí odpoledne. Vstupné zájemce přijde na 80 korun.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu