• Načítám...
>

Dorostenci z Prahy 11 získali zlato na mistrovství ČR

  • 10. dubna 2023,
  • 15:11,
  • PRAHA 11,
  • Veronika Kuželková

Ve sportovní hale Jižní Město v Praze 11 se konalo Mistrovství České republiky ve florbale. Konkrétně pak kategorie dorostenců, kluci 15 - 17 let, opětovně postoupila do finálového turnaje mistrovství republiky a měla možnost útočit na boje o medaile mezi nejlepšími 8 kluby u nás. A dobrá věc se nakonec podařila, odnesli si zlato.

Reklama

Ve sportovní hale Jižní Město se slavilo vítězství. Konalo se tu totiž po 8 letech Mistrovství České republiky ve florbale a místní dorostenci si odnesli zlato. Akce proběhla jako tradičně pod záštitou 11. městské části a medaile předala sama místostarostka pro sport Zuzana Böhmová.

"Já se přiznám, že jsem to nečekala, když jsme se o akci asi před 14 dny dozvěděli a udělovali jsme záštitu, tak jsme věděli, že chodovští chlapci jsou mezi těmi osmi nejlepšími, ale nečekala jsem, že hned první mistrovství tohoto typu, kterého se účastním, bude i pro ten náš jihoměstský tým vítězné," řekla Zuzana Böhmová, místostarostka MČ Praha 11.

"Ten turnaj, to pořadatelství se vždy rozhodne chvilku po základní části, takže ty přípravy byly náročné a hektické, protože jsme na to měli nějakých 14 dní to nachystat, udělat ten vrchol, vidět mladé lidi, jak slaví po těch letech, které ten sport zažívali, je skvělé, je to ten důvod, proč to děláme," řekl Ondřej Neuman, sportovní manažer klubu.

anketa

"My v tom klubovém rejstříku máme tituly ze všech kategorií kromě juniorů. Když jsme dnes dosáhli na ten dorostenecký titul, tak tato parta má jedinečnou šanci na to právě v těch juniorských kategoriích navázat a doufáme, že to tak bude," řekl Ondřej Neuman, sportovní manažer klubu.

Utkání nebylo vůbec jednoduché, chodovští totiž bojovali o první místo s 8 nejlepšími kluby v České republice. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu