• Načítám...
>

Dny Prahy 11 proběhnou i letos

  • 6. září 2023,
  • 13:34,
  • PRAHA 11,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 11 chystá na tento týden Dny Prahy 11. Tradiční akci bude hostit park u Chodovské tvrzi. Od čtvrtka do soboty se tak mohou nejen místní obyvatelé těšit na bohatý program pro všechny generace.

Reklama

Také letos patřil park u Chodovské tvrze patřit Dnům Prahy 11. Radnice opět zajistila bohatý program pro celou rodinu. Návštěvníci si mohli užít například koncert Petra Rezka, Janka Ledeckého, Adama Mišíka či kapely Portless.

"Dny Prahy 11 vnímám jako jednu z největších kulturních událostí každého roku na Jižním Městě, každý rok je to složené trošku jinak žánrově, což je na tom velice zajímavé, že člověk může vidět věci, na které by normálně nešel a já jsem tam zpětně vždy našel něco, co mě překvapilo a proto se těším i na letošní ročník," řekl Josef Kocourek (Piráti), radní MČ Praha 11.

Zástupců radnice jsme se zeptali, proč by měli lidé na Dny Prahy 11 dorazit v co nejhojnějším počtu?

"Protože bude hezké počasí, tak ať přijdou s dětmi. Večer bude hezký program a přestože je to první školní týden, tak si myslím, že se mají na co těšit," řekla Šárka Zdeňková (Hnutí pro Prahu 11), starostka MČ Praha 11.

"Chodím na Dny Prahy 11 moc rád a rád bych doporučil, aby se lidé šli podívat třeba i na nějakou pohádku do Chodovské tvrze, mimochodem v Chodovské tvrzi je výborná restaurace, kde skvěle vaří," řekl Jan Jaroš (Praha 11 Sobě), místostarosta MČ Praha 11.

Ani na letošním ročníku Dnů Prahy 11 nechyběl stánek městské části.

"Já vás pozvu ke stánku městské části Prahy 11, protože součástí Dnů Prahy 11 je samozřejmě i prezentace městské části a tady u stánků se můžete dozvědět o tom, co běžně dělá odbor dopravy, územního rozvoje, školství, kultury nebo životního prostředí a také jaké novinky pro vás chystáme. Za životní prostředí třeba můžete přijít okouknout, jak budou vypadat nové vnitrobloky po rekonstrukci, revitalizaci," řekla Ivana Hovorková (Hnutí pro Prahu 11), místostarostka MČ Praha 11.

"Já mám na starost dopravu, takže v našem stánku budeme mít takovou novinku a to bude novinka ve smyslu, že uděláme nezávaznou anketu ohledně instalace případných modrých zón zde na Jižním Městě na Praze 11. Není to závazné, není to žádné referendum, bude to pouze pro nás, abychom měli pouze nějaký přehled a budou tam jen tři otázky, jestli jste pro modré zóny - ano, ne, nezajímá mě to," řekl Libor Vrkoč (Hnutí pro Prahu 11), radní MČ Praha 11.

Nechyběl ani doprovodný program pro děti či tvořivé dílničky. Sobotní program pak byl ve znamení multikulturního festivalu s ochutnávkou exotické gastronomie.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu