• Načítám...
>

Praha 11 pojala Vánoce ve velkém stylu

  • 9. prosince 2023,
  • 11:07,
  • PRAHA 11,
  • Lucie Sinková

Čerti, Mikuláš, andílci a stromeček - takto Praha 11 zahájila Vánoce i u Komunitního centra Matky Terezy. Nechyběly stánky s občerstvením, mikulášský průvod, focení s andělem, hudební vystoupení a Saber Academy se světelnými meči.

Reklama

Na Jižním Městě pojali Vánoce ve velkém. Během jednoho večera se konalo rozsvícení stromu a zároveň do ulic vyrazil mikulášský průvod.

"Máme krásný večer na Jižním Městě, přišlo mnoho dětí, mnoho rodičů," řekl Jiří Dohnal (Piráti) - radní MČ Praha 11.

Všichni ti, kteří dorazili před Komunitní centrum Matky Terezy, si mohli dopřát něco na zahřátí v dřevěných stáncích a zároveň si poslechnout hudební vystoupení s vánočními melodiemi.

"Máme tady spoustu zajímavých věcí pro naše občany, pro lidi, kteří se přišli pobavit, máme tu kolo štěstí, i nahoru a dolů, to znamená, že se můžete svézt, je to jako na horské dráze. Máme tu párky, rohlíky, limonády, labutě, vyberte si ze všeho, na všechny se dostane," řekl Jiří Dohnal (Piráti) - radní MČ Praha 11.

Jakmile se rozsvítil vánoční strom a objevili se Mikuláš, čert a andělé, mohli se všichni přítomní pomalu a jistě připravit na společný pochod směr Centrální park.

"Celé Jižní Město jde v tom mikulášském průvodu a je to taková symbolika. Letos jsme to vylepšili, sáně nám budou svítit a na konci toho mikulášského průvodu je jako každoročně Fireshow," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - radní MČ Praha 11.

A na saních se vezl Mikuláš, který byl jako vždy na děti hodný, o rozruch se však tradičně postaral čert, teda vlastně čertice.

anketa

"Byla dobrá."

"Co jsi ji slíbil?"

"Že budu hodný a nebudu zlobit."

"Malinko se bojím."

"Viděli jsme všechny. Čerta, čertici a Mikuláše."

Jedenáctka připravila také Vánoce na Chodovské tvrzi, součástí je živý betlém nebo zvonohra. Kompletní info je na stránkách městské části www.praha11.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu