• Načítám...
>

Jedenáctka má za sebou velmi úspěšný sportovní rok

  • 28. ledna 2024,
  • 12:29,
  • PRAHA 11,
  • Veronika Kuželková

Sportovní hala Jedenáctka si v posledním lednovém týdnu pro své návštěvníky připravila zajímavý sportovní zážitek. Konala se tu totiž soutěž a přehlídka těch nejlepších z cheerleadingu. To je týmový sport spojující akrobacii na zemi, ve vzduchu, atraktivní lidské pyramidy a tanec s barevnými pom-poms.

Reklama

Ve sportovní hale Jedenáctka se konal již 7. ročník Evolution cheer battle 2024. Na návštěvníky tu čekal tradiční Mama Bar, tombola, skvělá rodinná atmosféra nebo pokoření rekordu v kategoriích Acro a Cheer Battle. Akce se účastnila místostarosta za sekci sportu Zuzana Böhmová.

"Ten loňský rok byl v oblasti sportu i kultury pro Prahu 11 velmi úspěšný, máme tady několik klubů, které jsou na celorepublikové, ale i na celosvětové úrovni opravdu mezi těmi špičkami, zrovna teď tady můžete tady za mnou vidět, jak se připravují naše roztleskávačky, které zaznamenaly v loňském roce obrovský úspěch, byly jedenácté na klubovém mistrovství světa. Mezi další velmi úspěšné kluby pak patří třeba Florbal Chodov, Atletika Jižní Město měla v tom loňském roce spoustu úspěchů, máme velmi úspěšný judistický klub s názvem Judo Academy," řekla Zuzana Böhmová (Piráti), místostarostka MČ Praha 11.

Na Jedenáctce se také loni konalo mistrovský republiky v judu. Akce zaměřené na sport nejsou ale ty jediné, které městská část pořádá. Místní radnice se totiž činí i v jiných odvětvích. Proto sledujte pravidelně webovky 11. městské části, aby vám žádná akce neutekla.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu