• Načítám...
>

Praha 11 chystá pro své obyvatele řadu podzimních akcí

  • 3. října 2024,
  • 23:17,
  • PRAHA 11,
  • Kristýna Svobodová

Praha 11 pro své občany opět připravila bohatý program. Podzimní sezóna bude především o kině a divadelních představeních v Kulturním centru Zahrada. Na programu jsou ale i aktivity pro rodiny s dětmi a tradičně také pro seniory.

Reklama

Výlety, sportovní aktivity, kvízy, ale teď na prahu sychravého podzimu především koncerty, filmové dny a akce spojené například s dušičkami. To je jen ve zkratce program nejbližších akcí, které má Praha 11 přichystané pro své občany.

"My jsme dnes v KC Zahrada na promítání filmu Vlny, jehož předprodej byl poměrně úspěšný, mimo jiné děláme takzvané kvízy, kdy ta kina jsou zadarmo," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

V říjnu se tak obyvatelé jedenácté městské části mohou do Kulturního centra Zahrada přijít podívat třeba na filmy Hoří má panenko, kanadsko-americký Purpurový vrch nebo na novinku režiséra Viktora Tauše Amerikánka. Připravená je ale i řada koncertů.

"15. 10. nás čeká Kamil Střihavka a The Leaders, v listopadu pak Michal Pavlíček s Bárou Basikovou a v prosinci budeme mít Leonu Machálkovou a Vánoční fešáky," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

Do KC Zahrada pak veřejnost bude moci vyrazit i za divadlem.

"To nejbližší divadelní představení, které nás čeká, je 1+1=3 a jsou to naši ochotníci z Jižního Města, kteří zde budou mít premiéru 23.10.," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

Na programu pak bude například i představení Sexem ke štěstí, ve kterém se v KC Zahrada 30. října představí takoví herci jako Martina Hudečková nebo Vilém Udatný.

"Samozřejmě KC Zahrada se hodně zaměřuje na komunitní život a i na to propojování rodin, pravidelně tady máme bubnování, takzvané Drum Circle, které je také zaměřené jak na dospělé, tak na děti," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

Podzimní a zimní program Kulturní Jižní Město chystá i na Chodovské tvrzi. Nejbližší akcí tak bude dušičkový průvod, který odsud vyrazí právě do KC Zahrada. Bližší informace o akcích zájemci najdou na webových stránkách kczahrada.cz a chodovskatvrz.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu