• Načítám...
>

Trénink atletického oddílu Prahy 11

  • 29. září 2014,
  • 10:45,
  • PRAHA 11,
  • Barbora Máchová

Naše televize vám již v minulosti představila atletický oddíl Jižního Města, do kterého se mohou přihlásit všechny děti žijící v Praze 11. Oddíl trénuje na dvou místech, a to konkrétně na hřišti Hrabákova a K Milíčovu. Zájem je obrovský a počet členů tak už přesáhl dvě stovky.

Reklama

Praha 11 se velmi angažuje v podpoře sportu a zejména pak atletiky. Dokonce založila vlastní dětský oddíl s názvem Atletika Jižní Město, který jsme vám představili už v minulosti. Nyní se podíváme na to, jak probíhají jeho tréninky.

“Právě se nacházíme na tréninku oddílu Atletika Jižní Město. Trénujeme u Červené školy ve školním areálu K Milíčovu,” uvedl radní MČ Prahy 11 Ladislav Kárský.

“Je to určeno pro děti od 6 do 12 let. Máme je rozděleny ve skupinkách, od 6 do 7, od 7 do 9 a od 9 do 12 let,” popisuje trenérka Jana Kolčiterová.

Na tréninku se děti učí základy a všestrannost, kterou k atletice potřebují. “ Zdokonalujeme jejich základní lokomoci, což je skok, běh a hod. A učíme je to hravou formou,” dodává trenérka.

Anketa s dětmi z oddílu a s jejich rodiči

“Tréninky jsou určeny dětem z celé Prahy 11, není to omezeno školním zařazením,” vysvětluje trenérka Jana Kolčiterová. “Atletická základna dětí z Jižního Města obsahuje v současné době už více jak 200 členů,” dodává radní Ladislav Kárský.

O atletickou přípravku je velký zájem a to u obou tréninkových míst. Přihlásit se mohou všechny děti žijící v Jižním Městě.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu