• Načítám...
>

Městská část Praha 11 otevřela novou poštu

  • 20. března 2017,
  • 20:48,
  • PRAHA 11,
  • Tomáš Mladějovský

Městská část Praha 11 otevřela na Jižním městě pro své občany novou poštu. Není sice svými rozměry největší, ale vhodnou polohou splňuje požadavky několika tisíc lidí bydlících v okolí. A tak, když si chtějí po nákupu něco vyřídit na poště, mají to do ní doslova jenom "co by kamenem dohodil".

Reklama

Otevření nové pobočky České pošty v Městské části Praha 11 lidé opravdu uvítali. Nejenom, že má moderní soudobý design, ale je také větší, a má větší počet přepážek.

"Já vnímám současné prostory, které jsme získali, jako výbornou možnost pro naše klienty, a také pro služby České pošty. Co můžeme nabídnout v této nové pobočce, je 8 univerzálních přepážek, z toho jedna specializovaná bankovní," řekla Hana Tmejlová, ředitelka pobočkové sítě České pošty.

A také nadstandardní dobu provozu. Pošta má otevřeno nejenom od pondělí do pátku, od 9 do 20 hodin, ale i přes víkend, od 9 do 17 hodin.

"Je to hezké, nové, moderní, tamto bylo takové stísněné, malé. Jsme rádi, že máme hodně přepážek, že lidi budou mít lepší prostředí a také jsme rádi, že tady můžeme být pro lidi," řekla Kateřina Prchlíková, pracovnice na přepážce.

"Já jsem velmi spokojen, protože ta pošta je opravdu nádherná, myslím si, že nám ji bude závidět celá Praha, a hlavně nahrazuje opravdu velmi špatné nouzové pracoviště, kde musela pošta dva a půl roku fungovat," řekl Petr Jirava, starosta MČ Praha 11.

Do Filipovy ulice, do nevyhovujících prostor bývalé mateřské školy, se musela pošta přestěhovat, protože na původním místě dostala výpověď nájemní smlouvy. Na tom se pak vybudovalo casino a pizzerie.

"To hodně pomůže nám i ostatním a myslím si, že tady to vypadá moc hezky, je to moderní. Myslím si, že je to dobrá věc," řekl Bajram Hakai, zákazník pošty.

Nová pošta Městské části Praha 11 je vybavena nejenom dostatečným prostorem na čekání, ale také moderním číselným systémem odbavování jejích zákazníků. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu