• Načítám...
>

V Praze 11 se rozzářil vánoční strom

  • 6. prosince 2017,
  • 14:59,
  • PRAHA 11,
  • Tomáš Mladějovský

Před komunitním centrem Matky Terezy v MČ Praha 11 byl slavnostně rozsvícen vánoční strom. Akci doprovázely vánoční trhy se spoustou adventních dobrot a k dobré náladě přispěly i děti svým zpěvem českých koled.

Reklama

Mikulášská nadílka v komunitním centru MČ Praha 11 opravdu nebrala konce. Vždyť děti viděly opravdového Mikuláše, bály se opravdového čerta a obdivovaly krásu nádherného anděla.

"Ten počet lidí mě velmi mile překvapil, nečekal jsem tak veliký dav a je to fajn. Možná to o něčem svědčí, že ti lidé měli chuť dnes přijít. Podařilo se i to kouzlo, že se v 18 hodin skutečně rozsvítil stromeček a ta příjemná nálada bude pokrčovat po celý advent a hlavně, aby se všem vydařily Vánoce," řekl Petr Jirava, starosta MČ Praha 11.

Před slavnostním rozsvícením vánočního stromu si děti pochopitelně přišly pro svou nadílku. Mikuláš měl koš plný dárků a čert byl na ty nejmenší jenom maličko rozdurděný.

"Letos je rekordní účast a máme samozřejmě radost z toho, že děti nezanedbávají tradice a opravdu se zúčastnily, doprovodili je rodiče. Na všechny se naštěstí dostalo, Mikuláš rozdává dárečky, menší dětí se ještě bojí ale myslím si, že ta atmosféra je fantastická," řekla Anna Kočicová, tisková mluvčí MČ Praha 11.

anketa

Sváteční den byl zakončen slavnostním průvodem.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu