• Načítám...
>

Mikuláš naděloval seniorům v Praze 11

  • 7. prosince 2017,
  • 20:58,
  • PRAHA 11,
  • Tomáš Mladějovský

Z mikulášské nadílky se mohou těšit nejenom děti. Důkazem toho bylo mikulášské odpoledne plné překvapení a dárečků a to hned na dvou místech Městské části Praha 11.

Reklama

Do Domova seniorů v Jižním Městě přijel čert, Mikuláš a anděl. Mikulášem byl osobně pan starosta MČ Praha 11.

"To byl starosta? To je ale jeho povinnost, udělat na konci roku nějaký závěr," řekl Leon Říha, klient Domova seniorů Janouchova. 

"Mikuláše slavíme každý rok, slavíme i Vánoce, na které se velice těší. Někteří senioři jsou tady už delší dobu, takže počítají, že stráví Vánoce tady," řekla Zuzana Batovcová, aktivizační pracovnice domova seniorů.

Senioři, kterým to zdravotní stav dovolil, si vyrobili pro své přátele a kamarády drobné dárky a pozornosti sami. Ale Mikuláš v Domově seniorů Jižní Město myslel na všechny.

"Přihlásili jsme se do akce Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata, o tu akci je obrovský zájem, všechna přání budou pravděpodobně splněna. Dárci to jsou cizí, kteří ty seniory vůbec neviděli a hodně těch dárců se s nimi chce setkat osobně a dárky jim předat osobně," řekla Zuzana Batovcová.

Starosta Prahy 11 přijel rozdávat dárečky coby Mikuláš také do Stravovacího centra v Křejpského ulici.

"Letos už mám správně fousy. Loni kritizovali, že je mám krátké, tak teď už je mám dlouhé. Jinak jsem moc rád, že jsme tady, sál je plný a senioři se baví dobře," řekl Petr Jirava, starosta MČ Praha 11.

Na příkladu MČ Praha 11 je vidět, že se Mikuláš slaví doslova v každém věku a že o seniory je tu výborně postaráno. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu