• Načítám...
>

Praha 11 dotuje příměstské tábory

  • 9. února 2018,
  • 17:52,
  • PRAHA 11,
  • Natálie Forsterová

Být přes jarní prázdniny ve městě nemusí být pro děti z Prahy vždy nuda. Rodiče je můžou přihlásit například na příměstské tábory. Třeba v Praze 11 se konají za podpory městské části na čtyřech místech.

Reklama

Výtvarné dílny, celotáborová hra, návštěva zoologické zahrady nebo třeba celodenní výlet. To vše nabízí příměstský tábor v Praze 11. Ten se koná ve zdejším DDM už poněkolikáté a i letos tady hlásí plno.

„Ne každý může jet na hory nebo nemá prarodiče, a proto je ideální, když děti mohou jít na tyto jarní příměstské tábory, kdy je o ně od pondělí do pátku postaráno. My jako radnice to samozřejmě podporujeme a podporujeme to tou formou, že na každý den pro každého rodiče na jedno dítě podporujeme provozovatele těch táborů stokorunou. Ta výsledná cena pro rodiče je nižší, aby si to mohli dovolit,“ řekl Jakub Lepš, místostarosta MČ Praha 11.

anketa

Za podpory radnice se jednodenní příměstské tábory konají v době jarních prázdnin od 5. do 9. února. Určeny jsou pro děti od 6 do 15 let.

„Máme téma Doba ledová a děti dnes vytváří oštěpy, se kterými potom půjdeme na zahradu a děti budou lovit mamuty,“ řekla Marie Kumperová, zástupkyně ředitelky, Dům dětí a mládeže Jižní Město.

„Chtěl bych nalákat ty rodiče, kteří to již nestihnou během těchto jarních prázdnin, to samé pořádáme v létě, takže ať sledují webové stránky MČ,“ řekl Jakub Lepš.

Díky dotacím magistrátu a MČ Praha 11 sem mohou rodiče přihlásit své děti za 150 korun na den. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu