• Načítám...
>

Aquatlon v Praze 11 má za sebou svůj 4. ročník

  • 23. dubna 2018,
  • 18:31,
  • PRAHA 11,
  • Blanka Holoubková

V Praze 11 se konal další ročník Aquatlonu. Ten se těší stále větší oblibě ze strany závodníků. Na letošní ročník jich spousta dorazila úplně poprvé, a to z celé České republiky.

Reklama

Už se stává tradicí, že se v MČ Praha 11 kolem 20. dubna koná Aquatlon. Letos se tu konal 4. ročník tohoto kombinovaného závodu.

„Aquatlon je plavecko-běžecký sport. Skládá se z plavání, které je v bazénu, a pak se přechází do parku a běhá se,“ řekl Karel Hájek, ředitel závodu.

Aquatlon je závod pro každého, kdo si chce ověřit své sportovní schopnosti. Vyhlašuje se 11 věkových kategorií, a to od 8 do 60+.

„Musím říci, že každý rok se to zvyšuje. Vloni tady bylo Mistrovství republiky a dokonce se nám podařilo udělat český rekord, od té doby, co Aquatlon v Čechách je. Měli jsme tu téměř 300 závodníků. A letos už jsme měli také 300 závodníků, aniž by to bylo Mistrovství republiky, ale je to vlastně „pouze“ Český pohár,“ řekl Karel Hájek. 

„Díky Praze 11 a hlavnímu městu se nám vždy podaří na to sehnat peníze, můžeme to uspořádat a vlastně se sem sjede celá republika a chtěli bychom, aby to určitě bylo i příští rok,“ řekl Karel Hájek.

Do parku Chodovské tvrze a plaveckého bazénu Jedenáctka na letošní ročník Aquatlonu dorazilo 276 závodníků.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu