• Načítám...
>

V Top Hotelu Praha se konal ples MČ Praha 11

  • 11. března 2019,
  • 9:54,
  • PRAHA 11,
  • Natálie Forsterová

V Top Hotelu Praha se o víkendu konal Reprezentační ples městské části Praha 11. K tanci a poslechu zahrál při této příležitosti legendární Big band Vladislava Brože. Akce se zúčastnil, kromě starosty jedenácté městské části Jiřího Dohnala, také pražský primátor.

Reklama

O víkendu se v jednom ze sálů Top Hotelu Praha konal reprezentační ples MČ Praha 11. Na slavnostní večer tak zamířili nejen zástupci radnice ale i místní, kterým k tanci i poslechu zahrál legendární Big band Vladislava Brože.

anketa 

"Já mám rád kulturu, protože se kultuře věnuji celý život. Jako bývalý předseda Kulturní komise jsem se svým způsobem i podílel na uplynulých ročnících, takže jsem rád, že dnes to běží jak má. Jsem rád, že tu máme naše kolegy starosty z jiných MČ, místostarosty. Jsem rád, že jsme mohli uvítat i našeho primátora Zdeňka Hřiba," řekl Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

"Já v Praze 11 bydlím se svou manželkou a třemi dětmi, takže jsem velice rád, že jsem dostal pozvánku i na tento ples MČ Praha 11," řekl Zdeněk Hřib, primátor hl. m. Prahy.

"Já jsem přijal pozvání hlavně od nového pana starosty MČ Praha 11 Jiřího Dohnala, který je také z Pirátské strany. Považoval jsem to za čest, že se mohu zúčastnit," řekl Daniel Mazur, starosta MČ Praha 5.

"Atmosféra je příjemná. Doufám, že určité pnutí, které je u nás v zastupitelstvu, snad pomine, protože tady mají lidé možnost se potkat na neformální úrovni a zjistit, že to není jen o tom, o čem se hádáme, že jsou tam i nějaké lidské rozměry," řekl Martin Sedeke, místostarosta MČ Praha 11. 

Účastníci plesu si kromě dobré atmosféry mohli vychutnat také vystoupení Tanečního klubu Sparta Praha a nechyběla ani tombola. Výtěžek z ní MČ Praha 11 věnovala Fondu ohrožených dětí Klokánek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu