• Načítám...
>

Letos se nově bruslí i na Sofijském náměstí v Modřanech

  • 11. ledna 2022,
  • 14:03,
  • PRAHA 12,
  • Marek Tereba

S kluzišti se tuto sezónu roztrhl pytel. Nově si mohou zájemci zabruslit na Sofijském náměstí v Modřanech. A potkat tam mohou třeba i známé osobnosti.

Reklama

Vytáhnout brusle mohou letošní zimu nově i zájemci z oblasti Prahy 12. Ledová plocha je poprvé na Sofijském náměstí.

"Tak můžete tady každý den, od devíti hodin od rána do dvaceti hodin do večera, si zabruslit. Je to celodenní vstupné za šedesát korun. Máme půjčovnu bruslí. Brusle nebrousíme, na to se často lidé ptají. Bruska tady není. Po dohodě s městskou částí akci realizujeme na náměstí, kde je možnost se občerstvit. Je to i taková podpora pro místní podnikatele, takže my tady občerstvení nemáme," uvedl Václav Pešír, jednatel společnosti provozující kluziště.

Samotná ledová plocha patří mezi ty větší, rozkládá se na ploše 14x20 metrů.

"Je tady možnost, než vyrazíte na kluziště, si zkontrolovat na www.jsmenalede.cz web kameru, kde uvidíte, jak moc je kluziště obsazeno v danou chvíli. Podle nařízení vlády provozujeme venkovní sportoviště, kde v současné době je omezení sto lidí. Nejsou potřeba roušky a nejsou potřeba testy ani být očkovaní," upozornil Václav Pešír, jednatel společnosti provozující kluziště.

A bruslaři si nové kluziště opravdu užívají. 

Anketa

A potkat tu můžete i známé obličeje.

"Kdysi dávno jsem chodila bruslit poměrně intenzivně, ale čím jsem starší, tím větší mám o sebe strach. Takže teď chodím pouze výjimečně a jsem moc ráda, že tady jsem si to mohla znovu vyzkoušet, protože tady mají tučňáka," uvedla Eva Decastelo, herečka.

Vyrazit sem můžete i vy, a to až do konce února. Pořadatelé ale mají přislíbeno, že při velkém zájmu bude kluziště otevřeno až do konce jarních prázdnin. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu