• Načítám...
>

Výstava fotografií ukazuje krásy Prahy

  • 25. ledna 2019,
  • 12:21,
  • PRAHA 12,
  • Jaroslav Šetlík

Krásy našeho hlavního města ukazuje výstava Zuzany Fišerové Fotografie z Prahy. Ta je k vidění v Husově knihově až do 25. března.

Reklama

Návštěvu Husovy knihovny v Modřanech si můžete zpříjemnit výhledem na historické centrum Prahy očima fotografky Zuzany Fišerové. K vidění je výstava s více než čtyřiceti černobílými i barevnými fotografiemi z Prahy. 

"Já to většinou mám tak, že jdu na procházku. Takže to se projdete po Praze 15 kilometrů a nacvakáte spoustu snímků. A když máte zrovna ošklivé počasí, třeba mlhu, nebo něco, tak spousta lidí si řekne, že je hnusně. Ale mě to přijde jako nejlepší , to přijdu z procházky a mám nejvíc zajímavých fotek, které se mi líbí a které už asi nikdy nenafotím, protože třeba takovou mlhu, co byla před třemi lety v Praze v prosinci, jsem od té doby neviděla," uvedla Zuzana Fišerová. 

Ta se fotografování věnuje již třicet let. S focením začínala už na základní škole. 

"My jsme doma měli temnou komoru, takže já jsem si vyvolávala fotky a filmy přímo doma v temné komoře. Sedmnáct let jsem žila na Malé straně, takže tenkrát mi to nepřišlo tak zajímavé, ale postupem času si člověk tak nějak cestoval a měl porovnat různá města a tak se Praha stala mou srdeční záležitostí," uvedla Fišerová. 

Výstava je k vidění v Husově knihovně v Modřanech až do 25. března.Další fotografie Zuzany Fišerové si můžete prohlédnout na stránkách nebo facebooku "Fotografie z Prahy".

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu