• Načítám...
>

DDM Stodůlky zveřejnil nabídku letních táborů

  • 24. března 2023,
  • 12:08,
  • PRAHA 13,
  • Veronika Kuželková

Dům dětí a mládeže Stodůlky, který je jedním z volnočasových zařízeních Prahy 13, na svém webu zveřejnil nabídku letních táborů. Na tábory lze děti přihlašovat už od 20. února a vybírat lze z webu www.ddmstodulky.cz/tabory.

Reklama

kDomov dětí a mládeže Stodůlky v létě opět nabídne velkou škálu příměstských i výjezdních táborů. Příměstské tábory jsou zaměřené na různá témata. Můžete tak vybírat z Poznávačů, kde společně navštívíme hrady, zámky a muzea. Na táboře Hráčů se budou hrát celotáborové hry jako například pevnost Boyard. 

"Příměstské tábory nebo letní tábory mají velkou tradici a hojně jsou využívány dětmi z Prahy 13 a jejich rodiči, a to právě z toho důvodu, že dochází k ekonomické krizi, lidé nemají tolik peněz, proto využívají možnosti, kdy městská část organizuje ty tábory s domem dětí a mládeže a zároveň jsme rozhodli o tom, že přispějeme na jednotlivé tábory, jednotlivé kroužky, protože rozhodně nechceme, aby se děti zejména v letních měsících mimo školu toulaly po sídlišti a vymýšlely nějaké neplechy, ale aby se mohly normálně bavit, třeba někde na táboře," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13 (ODS).

"Chtěla bych poděkovat našim oddílovým vedoucím, kteří už připravují veškeré problémy a chtěla bych zejména poděkovat městské části, našemu zřizovateli městské části Prahy 13, která finančně, ale i jinak nás podporuje v naší činnosti. V letošním školním roce třeba podpořila tábory v částce skoro 300 tisíc, takže ty naše táborové ceny jsou velmi optimistické. Zmíním, že pětidenní program včetně oběda stojí 2400 korun, ten odbornější je třeba o 400 korun dražší. Ty letní tábory se pohybují v cenové relaci kolem 7000 za 10 - 14 dní. Takže opravdu velký dík zřizovateli, že podporuje tu naší činnost a že se snaží i finančně podpořit obyvatelstvo městské části Prahy 13," řekla Jana Šimánková, ředitelka DDM Stodůlky.

Z výjezdních táborů to jsou tábory stanové, taneční, hudební, sportovní, pro nejmenší, tábor na hradě a tábory pro rodiny s dětmi. Novinkou bude i tábor pro sourozence.  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu