• Načítám...
>

Čarodějnice se slétly i v Praze 13

  • 1. května 2023,
  • 17:26,
  • PRAHA 13,
  • Veronika Kuželková

Návštěvníci Centralního parku v Praze 13 se jako každoročně mohli těšit z přehlídky nejrůznějších čarodějnických masek a kostýmu, opékali špekáčky a dokonce jim k tomu hrála i příjemná hudba. Pro děti byl připravený bohatý doprovodný program plný her a nejrůznějších atrakcí. Vrcholem bylo samozřejmě zapálení čarodějnické vatry.

Reklama

Poslední aprílový den je v Praze 13 každoročně věnován čarodějnické zábavě. A jinak tomu nebylo ani letos. V Centrálním parku poblíž metra Lužiny byl totiž pro návštěvníky připraven kromě nejrůznějších atrakcí i bohatý doprovodný program.

"Letos je to o počasí, vyšlo krásně počasí, lidí je hodně, letos jsme udělali hranici trošku jinak, udělali jsme jí nebo hasiči nám pomohli s postavením hranice, zároveň máme krásnou čarodějnici, vystoupení zpěváků, různých kapel, jsou tady atrakce, takže si myslím, že tu filipojakubskou noc oslavíme pořádně a zároveň odstartujeme už to letní počasí," řekl David Vodrážka (ODS), starosta, MČ Praha 13.

Na pódiu se během celé akce stihlo vystřídat několik zvučných jmen české hudební scény. O zábavu se postarala například skupina Maxim Turbulenc nebo zpěvák Bohuš Matuš.

anketa

Čarodějnickou vatru zapálil přesně v 18 hodin vlastnoručně starosta 13. městské části David Vodrážka. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu