• Načítám...
>

Praha 13 ocenila zasloužilé pedagogy

  • 20. března 2018,
  • 19:31,
  • PRAHA 13,
  • Kristýna Svobodová

Starosta Prahy 13 David Vodrážka ocenil práci učitelů a vychovatelů této městské části. Komenského odznak, diplom a finanční odměnu tak v obřadní síni radnice slavnostně obdrželo 32 školských pracovníků.

Reklama

V rámci dne učitelů vybralo vedení základních škol Prahy 13 své nejlepší pracovníky. Starosta David Vodrážka pak ocenil více než 30 učitelů a dalších školských pracovníků.

"My se snažíme jako samospráva dát najevo, že si jejich práce vážíme a snažíme se je ocenit a motivovat k té další práci, že skutečně nejsou zapomenuti, nejsou v tom sami a mají naší podporu. Myslím si, že zrovna tito pedagogové, kteří dnes byli oceněni, jsou ti správní," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Mezi oceňovanými ale nebyli jen učitelé. Uznání a odměnu získala například i pedagogicko - organizační referentka Helena Václavová.

"Já mám pro školství slabost, protože když už jsem byla na škole, tak jsem chtěla být učitelkou, to mi bohužel nevyšlo, tak jsem se nasměrovala do toho školství přes ekonomiku. Školství je velice důležité, protože vychovává novou generaci," řekla Helena Václavová.

anketa

V obřadní síni radnice Prahy 13 dostali ocenění pedagogové diplom, finanční odměnu a odznak Komenského. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu