• Načítám...
>

Praha 14 oslavila 30. narozeniny fotbalem

  • 14. června 2024,
  • 9:38,
  • PRAHA 14,
  • Ondřej Švec

Praha 14 slaví 30 let. Mezi akce, kterými si letošní„narozeniny“ připomíná, zařadila i charitativní fotbalový zápas mezi výběrem z městské části a populárním Real Top Praha, týmem složeným z mnoha osobností sportu a kultury. Výtěžek z utkání poputuje na pomoc futsalovému klubu FC Dynamo Černý Most, kde sportují děti z rodin v tíživé životní situaci.

Reklama

Městská část Praha 14 slaví 30 let od svého vzniku. Kulaté výročí se rozhodla pojmout ve velkém stylu. Uspořádala proto charitativní fotbalový zápas mezi výběrem z městské části a populárním Real Top Praha, kde hraje řada osobností z oblasti sportu a kultury. 

Kromě zábavy a odreagování měl zápas jasný cíl a to vybrat co nejvíce peněz na charitativní účely pro mladé fotbalisty ze sociálně slabších rodin, kteří hrají pod hlavičkou FC Dynamo Černý Most. Přihlížející fanoušky přišel například potěšit jeden z nejlepších fotbalistů novodobé české éry Jan Koller.

Vodu za trávu pak vyměnil pro změnu bývalý vodní slalomář a stříbrný medailista z olympijských her v Londýně Vavřinec Hradílek.

A bavilo to určitě i diváky, kteří sice drželi pochopitelně palce městské části Praha 14, ale s nadšením sledovali, jak si vedou známé osobnosti.

I když v tomhle zápase nešlo o výsledek, o góly a pěkné akce v něm nouze nebyla. Hlavní cíl se ale splnit podařilo a veškerý výtěžek tak půjde na podporu mladých sportovců, kteří to v životě nemají lehké. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu