• Načítám...
>

V Praze 15 zazářili vítězové pěvecké soutěže

  • 17. června 2024,
  • 18:40,
  • PRAHA 15,
  • Ondřej Švec

Pěvecká soutěž BubbleStar je úspěšnou celopražskou pěveckou soutěží. V hostivařském sále multikina Premiere Cinemas se konal už jeho sedmý ročník. Představili se na něm vítězové soutěže se svými písněmi. Akci tradičně podporuje městská část Praha 15, a to především finančně. Díky ní se mohou zpěváci těšit na zajímavé ceny a akce se může odehrávat právě na tomto místě. Řada talentů se díky této soutěži prosadila v hudebním světě. Někteří účinkují v muzikálech, mají vlastní kapely a nebo dokonce natáčí i v zahraničí.

Reklama

Jsou hvězdy, které nehasnou a pak jsou tu hvězdy, které teprve ještě budou stoupat vzhůru, protože mají všechno před sebou. A to je případ dětských pěveckých nadějí z celopražské pěvecké soutěže BubbleStar. Její vítězové se představili v sále hostivařského multikina Premiere Cinemas za podpory městské části Praha 15.

"Za městskou část to samozřejmě podporujeme především finančně, protože aby se to mohlo konat v kině, tak je potřeba nějakým způsobem se domlouvat s Obchodním centrem Vivo a nejen s ním, se všemi partnery, abychom dostali příznivou cenu a tu potom městská část samozřejmě uhradí," řekla Jitka Kolářová (ANO) - místostarostka MČ Praha 15.

"Je to pro žáky základních škol a chtěli jsme touto soutěží podpořit děti, aby měly vztah k hudbě a abychom dali šanci všem dětem, nejen dětem, které chodí do uměleckých škol, ale úplně všem. Já si myslím, že se nám to podařilo," řekla Iveta Pitelová - organizátorka pěvecké soutěže BubbleStar.

Patnáctka podpořila finančně také samotnou soutěž, kdy proběhl už její sedmý ročník. Soutěžící se také mohli těšit na hodnotné ceny.

"Všechno, co dělají naše školy, se snažíme podpořit, je to aktivita jednotlivých škol a my jsme za to strašně rádi. Jsme vděční učitelům, že dělají něco, co by dělat vůbec nemuseli pro naše děti," řekla Jitka Kolářová (ANO) - místostarostka MČ Praha 15.

Koncertu vítězů předcházela dvě kola pro první a druhou kategorii, kdy si zpěváci vybrali svou píseň a tu pak před porotou zazpívali.

"Na koncert vítězů postoupilo pět nejlepších a samozřejmě další zpěváci, kteří se stali horkými favority nás jako organizátorů a třeba i poroty," řekla Iveta Pitelová - organizátorka pěvecké soutěže BubbleStar.

Na koncertě vítězů zazněla řada známých písní a hitů. Samozřejmě převzatých, ale kdo ví, třeba se talenty z BubbleStar v hudebním světě prosadí a budou interpretovat i vlastní písně. Ostatně hvězd, které zazářily i mimo soutěž, je celá řada. Stali se z nich muzikáloví zpěváci, mají vlastní kapely a někteří natáčí v zahraničí. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu