• Načítám...
>

Zahradní slavnost zakončila Dny Prahy 15

  • Včera,
  • 12:28,
  • PRAHA 15,
  • Ondřej Švec

Dny Prahy 15 zakončil Den pro seniory v Domě s pečovatelskou službou v Janovské ulici. Na seniory čekala spousta zábavy včetně řady hudebních vystoupení. Těšit se mohli na Marthu a Tenu Eleftariadu nebo Ivu Hajnou s kapelou. Nechybělo ani občerstvení s výbornou teplou šunkou. Senioři si akci užili i přes místy horší počasí a i přesto, že akce musela být kvůli hrozícím povodním přesunuta na pozdější termín.

Reklama

Ani lehce deštivé počasí neodradilo seniory z Domu s pečovatelskou službou v Janovské ulici od toho, aby si nechali ujít zakončení Dnů Prahy 15.

"Dnešní Zahradní slavnost měla být před několika týdny, měla být v rámci Dnů Prahy 15, ale díky ničivé povodni, která se prohnala Českou republikou, jsme museli tu akci dát na dnešní den," řekl Pavel Pešek (Společně pro Prahu 15) - místostarosta MČ Praha 15.

Ale to vůbec nevadilo, protože Zahradní slavnost připadla právě na Mezinárodní den seniorů. A pro ně připravila městská část Praha 15 bohatý program včetně hudebních vystoupení sester Eleftariadových a Ivy Hajné s kapelou.

"Letos je to opravdu takové zvláštní, to počasí nám úplně ne vždy přeje, ale přesto myslím, že ty akce se podařily a jsme rádi, že lidé přišli a doufám, že se pobavili," řekla Petra Šikýřová (NEZÁVISLÍ) - místostarostka MČ Praha 15.

A chybět nemohlo ani výborné občerstvení, kdy největším lákadlem byl guláš a bezesporu také teplá šunka a k ní třeba pro změnu vychlazené pivo. I přes lehce deštivé počasí se tak senioři dobře bavili a už teď se určitě těší, co pro ně městská část Praha 15 připraví příští rok.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu