• Načítám...
>

Radotín slavil Velký dětský den

  • 28. května 2017,
  • 21:08,
  • PRAHA 16,
  • Barbara Kirchnerová

Velký dětský den ve znamení strašidel uspořádala pro své malé občany Praha 16. Na akci tak nechybělo divadelní představení, projížďka na strašidelných lodí a spoustu další zábavy. Zkrátka areál radotínského Biotopu ovládla zábava a strašidla.

Reklama

V areálu přírodního Biotopu v pražském Radotíně bylo veselo. Slavil se tam totiž velký dětský den, a tak nechybělo spoustu zábavy a zážitků.

"Je tady stanoviště, kde děti mohou střílet z paintballové zbraně, mohou si vyzkoušet svou zručnost na různých stanovištích, kde jsou různé dílničky. Mohou si vyzkoušet svou kreativitu při vstupech, které jsou na pódiu, protože vidíte, že tady probíhá i souvislý program na pódiu, takže si myslím, že ta nabídka je velice pestrá," řekl Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

"Ta vodní plocha se dá využít, v tomto počasí se hodně využívá, vidíte sami. Jak na kanoích nebo se i koupou," řekl Jan Banák, provozovatel Biotopu Radotín.

Dětský den se v Radotíně koná už 11. rokem a oblíbený je jak u dětí, tak i jejich rodičů a prarodičů.

anketa

Radotín už teď připravuje i další akce, a to třeba hned v sobotu 3. června, kdy tudy pojede královský průvod císaře a krále českého Karla IV. na hrad Karlštejn, a 17. června se zase můžete těšit na Radotínskou neckyádu. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu