• Načítám...
>

Deváťáci z Řep se loučili se školou

  • 28. června 2019,
  • 21:29,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Sokolovna v Řepích patřila deváťákům ze Základní školy genpor. Františka Peřiny. Ti se loučili se základní školou a tento významný den s nimi oslavili příbuzní, učitelé, ředitelka školy i paní starostka. Nechyběly šerpy, mnoho květin a také dojetí čerstvých absolventů.

Reklama

Deváťáci ze ZŠ genpor. Františka Peřiny měli velký den. Sokolovna v Řepích totiž hostila loučení se ZŠ.

"Každá 9. třída byla šerpována, dostávali dárky, děkovali svým učitelům a myslím si, že tady jsme viděli, že naše děti dovedou ocenit práci učitele, takže jsem ráda, že máme takové děti," řekla Jarmila Pavlišová, ředitelka ZŠ genpor. Františka Peřiny.

Deváťáků bylo letos na ZŠ genpor. Františka Peřiny 117. Pro učitele, rodiče a další příbuzné si připravili i program, když zazpívali hned několik písní. A i samotná paní ředitelka absolventy školy velmi chválí.

"Někdy to bylo samozřejmě náročné, někdy lepší, v zásadě bych ale mohla říci, že tak jak ty děti vycházejí, vůbec se nemusíme bát další budoucnost, protože to budou skvělí lidé a pracovníci," řekla Jarmila Pavlišová.

Mezi gratulanty nechyběla ani starostka MČ Praha 17 Jitka Synková.

"Ráda bych jim popřála nejen spoustu dalších studijních úspěchů ale také aby se jim v životě dařilo, aby byli obklopeni lidmi, se kterými se budou cítit dobře a budou mít spoustu nových přátel, na které se budou moci spolehnout. Ať už se bude jednat o chvilky dobré nebo zlé," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

I my přejeme deváťákům ze ZŠ genpor. Františka Peřiny do budoucího života všechno nejlepší.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu