• Načítám...
>

V Řepích proběhla přednáška o Novém Zélandu

  • 10. října 2019,
  • 16:39,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

Cestovatel Tomáš Šapovalov si pro obyvatele Řep připravil další ze svých pravidelných přednášek o Novém Zélandu. Tentokrát se zaměřil na informace, které by měl znát každý, kdo se na tento ostrov chystá vycestovat. Přednášky v KC Průhon probíhají několikrát za rok.

Reklama

Nový Zéland. Stát v jihozápadní části Tichého oceánu byl tématem další cestovatelské přednášky. Ta se uskutečnila v kulturním centru Průhon v pražských Řepích.

"Nový Zéland je určitě zajímavý a jiný tím že je daleko od té kultury, kterou my známe. Je to ostrov, který je v jistém smyslu odříznutý od světa. Lidé si tam žijí po svém a spousta věcí tam funguje jinak než jsme zvyklí my tady v Evropě," vysvětluje cestovatel Tomáš Šapovalov

Oproti přednáškám, které tu probíhají pravidelně několikrát za rok, se tato lišila svým zaměřením.

"Očekáváme spíše veřejnost, která na Zélandu nebyla nebo se tam možná ani nechystá, takže je to takové obecné představení Zélandu. My tyhle přednášky děláme pravidelně, zaměřujeme se na mladé lidi a na přednášky o Working holiday, což jsou víza, která umožní lidem do 35 ti let absolvovat roční pobyt na Novém Zélandu, " dodává.

Přednášky se ale navzdory očekávání organizátorů zúčastnili lidé, kteří plánují na Nový Zéland cestovat. 

Anketa

Přednášku vedl cestovatel Tomáše Šapovalov, který na Novém Zélandu přes rok žil a procestoval několik dalších zemí. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu