• Načítám...
>

Mikuláš přišel do MŠ Bendova

  • 4. prosince 2020,
  • 15:06,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

V Mateřské škole Bendova oslavili všichni společně Mikuláše. Na děti čekala dobrodružná stezka, která vedla přes peklo a nebe až k Mikulášovi. Tam dostaly odměnu, ale nejdříve si ji musely vyzpívat.

Reklama

V Mateřské škole Bendova v Praze 17 se slavil Mikuláš jak se patří. Na děti tu čekalo hned několik překvapení.

"Připravovali jsme si akci do venkovních prostor, abychom mohli být alespoň na chviličku všichni pohromadě. Je to taková oslava Mikuláše," vysvětlila Ivana Panochová, ředitelka MŠ Bendova.

Na zahradě místní školky děti v kostýmech putovaly po dobrodružné stezce od jednoho stanoviště k druhému, plnily úkoly, tancovaly nebo zpívaly.

"Nejdříve jdou k čertovi do pekla, kde mu odevzdají obrázek, na kterém je nakresleno vše co se jim nelíbí. Obrázek se pak spálí, aby už to špatné tady nebylo. Pak si zajdou sportovní překážkovou dráhou zatančit k andělovi, kde je takzvaný Andělský bál. Nakonec jdou k Mikulášovi pro dáreček, ale to není jen tak. Napřed musí zazpívat nebo říci básničku," popsala Ivana Panochová, ředitelka MŠ Bendova.

Na to jestli děti nezlobily jsme se museli zeptat i samotného Mikuláše, kterého ztvárnila právě ředitelka Ivana Panochová.

"Naše děti byly celý rok hodné. Jsou to naše zlatíčka," doplnila Ivana Panochová, ředitelka MŠ Bendova.

Z Mikulášova domečku pak vedla cesta po skluzavce zase do tříd, kde na děti čekaly jejich učitelky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu