• Načítám...
>

Sportovní centrum Řepy je stále v provozu

  • 1. prosince 2021,
  • 15:19,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

Současná protiepidemická opatření nijak zásadně neovlivnila provoz Sportovního centra Řepy. V provozu tu zůstává wellness, bazén i sportovní hala. Zrušeno bylo pouze několik velkých sportovních akcí a adventní program, který byl připravený ve spolupráci s městskou částí.

Reklama

Vládní protiepidemická opatření se nevyhnula ani Sportovnímu centru Řepy. Oproti situaci na jaře jsou ale omezení mírnější a návštěvníci mohou toto zařízení využívat prakticky bez zásadního omezení.

"Samozřejmě personál je poučen a striktně dodržujeme pravidla nových vládních opatření. To znamená, že kontrolujeme očkování a prodělanou nemoc. Na bazén naštěstí dál naši zákazníci a naši klienti chodí a stejně tak využívají služeb wellnessu. Tam si troufám říci, že dokonce tím, že se změnilo počasí, přišla zima a lidé ani nemají kam dál chodit a využívat jiných služeb, tak se návštěvnost wellnessu zvedla," řekl Josef Dirbak, ředitel Sportovního centra Řepy.

Ve sportovní hale i nadále probíhají tréninky. Zrušeny byly pouze větší sportovní akce.

"Zvlášť třeba turnaje se zahraniční účastí, i díky semaforu, že zahraniční týmy nemohly přijet a v tom případě ty turnaje postrádaly smysl. Co se týče ligových zápasů, florbalu, futsalu, ty dál probíhají, ale samozřejmě i tam musíme kontrolovat všechny ty požadavky dané vládními opatřeními," řekl Josef Dirbak, ředitel Sportovního centra Řepy.

Asi nejvýrazněji se současná opatření dotkla adventního programu, který sportovní centrum připravilo na přilehlém náměstí.

"Bohužel nás mrzí to, že jsme chystali rozsvěcení vánočního stromu a ve spolupráci s MČ a Kulturním centrem Průhon jsme měli naplánované i vánoční trhy, to vše jsme samozřejmě museli zrušit, což nás samozřejmě mrzí," řekl Josef Dirbak, ředitel Sportovního centra Řepy.

Stromeček tak byl rozsvícen bez doprovodného programu i přítomnosti veřejnosti.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu