• Načítám...
>

Jitka Synková ve volbách opět uspěla

  • 10. října 2018,
  • 10:05,
  • PRAHA 17,
  • David Wilczek

V Praze 17 u voličů opět uspěla Jitka Synková. Do čela radnice by se tak tato dáma mohla postavit už po čtvrté v řadě. Poprvé do zastupitelstva městské části usedla v roce 2002.

Reklama

Výsledky podzimních komunálních voleb v některých MČ zcela změnily tradiční uskupení radnic. Opačná situace ale nastala v Praze 17, kde už počtvrté svoji pozici starostky uhájila Jitka Synková, která působí v politice už od roku 1991. Takovým výsledkem se může pochlubit málokterý politik. Nás zajímalo, co stojí za tímto úspěchem. 

"Důležité je slibovat reálné věci, na které si ti občané mohou sáhnout. Pak si myslím, že se také osvědčilo to, že za ty poslední 4 roky jsem docela vidět, protože chodím na většinu těch akcí," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17. 

Vedení Prahy 17 se může pochlubit tím, že odstartovalo a zároveň zdárně dokončilo několik zajímavých projektů. Mezi ně např. patří Aktivní lesopark nebo sportovní centrum. 

"Započali jsme výstavbu sportovního centra, kterou jsme připravovali takřka 8 let. V tuto chvíli jsme ve fázi výstavby. Myslím si, že v lednu nebo v únoru by měla být stavba dokončena," řekla Jitka Synková. 

A jak jsou spokojeni v Praze 17 samotní občané? 

anketa 

Silný mandát voličů zavazuje politiky k dalším dobrým výsledkům. Zajímalo nás tedy, co se změní v dalších letech a na co se chce vedení Prahy 17 zaměřit. 

"Postavit dům s pečovatelskou službou. V tuto chvíli se dopracovává projekt, takže si myslím, že určitě na začátku příštího roku by měla začít výstavba domova s pečovatelskou službou," řekla Jitka Synková. 

Další prioritou vedení Prahy 17 bude vybudování nových parkovacích míst. Místní obyvatelé se taktéž mohou těšit na sportovně-oddychový park, který vznikne naproti radnici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu