• Načítám...
>

Radnice Prahy 18 i letos vypíše anketu Priority Letňan

  • 26. ledna 2022,
  • 17:03,
  • PRAHA 18,
  • Jaroslav Šetlík

Také v letošním roce se mohou obyvatelé Prahy 18 zapojit do ankety: Priority Letňan. Probíhat bude v tradičním, dubnovém termínu, a jak již bývá zvykem, zaměří se hned na několik oblastí. Do ankety se mohou občané zapojit jak osobně, tak i online formou či prostřednictvím radničních novin.

Reklama

Priority Letňan. To je název ankety, kterou pro své obyvatele pravidelně pořádá Praha 18. Cílem je zapojení veřejnosti do rozvoje městské části, a to hned v několika tématech, která chtějí obyvatelé nejčastěji řešit.

"Je to fórum, kde se potkávají občané s představiteli radnice, s představiteli úřadu městské části. Je realizováno formou kulatých stolů, kde u každého stolu sedí jeden zástupce samosprávy a jeden úředník. Každý stůl má své téma, jako například doprava, výstavba, sociální oblast, zdravotnictví, školství," popsal Martin Halama, radní MČ Praha 18.

Jeden stůl je věnován také žákům osmých a devátých tříd, letňanských základních škol, kteří jsou do této ankety také zapojeni. 

"Při každé té akci vzejdou témata, která se prakticky opakují. Jde o zahušťování výstavby, jde o parkování a jde o lesopark. Tato tři témata jsou periodicky opakována. Ta anketa je pak ověřována ještě v Letňanských listech a online na webu a výsledky potom slouží radnici k tomu, aby zlepšovala život v Letňanech, a aby se občané také zapojili do veřejného života," vysvětlil Martin Halama, radní MČ Praha 18.

Anketu Priority Letňan plánuje radnice Prahy 18 zrealizovat i v letošním roce. Tentokrát již v tradičním, dubnovém termínu. Obyvatelé Letňan se tak mohou zapojit osobně, vždy ve středu v podvečer, kdy se budou v obřadní síni radnice řešit jednotlivá témata ankety. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu