• Načítám...
>

V Letňanech tekl zlatavý mok proudem

  • 18. září 2023,
  • 11:40,
  • PRAHA 18,
  • Veronika Kuželková

Na Staré návsi v Letňanech se konalo tradiční Pivobraní. Kromě zlatavého moku tu nechyběl zajímavý program jak pro dospělé, tak i pro děti. Pivobraní v Letňanech mívá spíše rodinnou atmosféru a tomu odpovídá i počet pivovarů. Těch je každoročně tak akorát, aby se vešly na Starou náves a zároveň stihly uspokojit všechny přítomné.

Reklama

V Letňanech na Staré návsi teklo pivo proudem. Konalo se tu totiž jako tradičně letňanské Pivobraní. Dvoudenní akce byla věnována nejen ochutnávkám tekutých specialit, ale návštěvníky čekal i bohatý doprovodný program.

"Lidé mohou hlasovat o to nejchutnější pivo, i když samozřejmě každé má jinou chuť, takže to bude vyhlášení o nejlepší pivovary, kde hlasují lidé - návštěvníci této akce. Potom je soutěž, kdy sbírají razítka za piva a za každé čtyři dostanou los a zase se losuje na pódiu. Jsou tady soutěže i pro děti, je tady pohádkový kvíz, děti zpívají za sladkosti nebo je velmi oblíbená tombola," řekla Iveta Lojková (TOP 09), místostarostka MČ Praha 18.

Pivobraním prováděla všechny přítomné jako již tradičně moderátorka Lucie Sinková a vstup byl pro všechny volný.

"Já bych řekla, že je to rok od roku lepší, že chodí více a více lidí, že je tady vždycky prima zábava a hlavně dobrá atmosféra. A strašně se mi líbí, jak je to koncipované. Že začínáme odpoledne akcemi pro děti, to znamená divadélko, šermíři, rytíři, letos byli i piráti a pak to graduje a graduje, přidávají se postupně kapely a pak přijde ta hlavní hvězda večera," řekla Lucie Sinková, moderátorka.

anketa

 "Akce je to vcelku zajímavá. Je dobré, když si člověk může ochutnat i nějaké jiné pivo třeba z těch menších pivovarů, protože to se jen tak někde nedá, aby za ním nemusel cestovat."

"Jo, já si myslím, že je to tady dobré. Je tady dobré, že jsou tady ty atrakce, autodrom, takže mně se tady líbí." 

"Pro děti je to moc fajn."

"Líbí se nám, máme to blízko, takže super, něco se tady děje, i hudba byla fajn."

"Co si dáváte dobrého?"

"Trdelník."

"Tak je to tady pěkné, spousta lidí, dobré jídlo, pití, takže všechno super."

Letošním zlatým hřebem sobotního večera nebyl nikdo jiný než oblíbený a charismatický zpěvák Vašek Noid Bárta. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu