• Načítám...
>

V Letňanech rozsvítili vánoční stromek

  • 4. prosince 2023,
  • 6:11,
  • PRAHA 18,
  • Jaroslav Šetlík

Desítky lidí dorazily první adventní neděli před budovu radnice Prahy 18, aby mohly být součástí rozsvícení vánočního stromku. Slavnostního okamžiku se mimo zástupců radnice zúčastnil i pražský primátor. Na akci nechyběl ani bohatý doprovodný program.

Reklama

Odpočítáváním primátora hlavního města Prahy byl rozsvícen vánoční strom v Letňanech. Slavnostní okamžik přilákal před budovu úřadu osmnácté městské části desítky lidí všech věkových kategorií.

"Tak jako každý rok rozsvěcíme náš vánoční strom. U nás je to tak, že my ho nepřivážíme, ale je to náš vzrostlý strom tady před radnicí. Byly tady tři pohádky, dělali jsme soutěže ve zpívání vánočních koled, kde děti mohly vyhrát vstupenky na Wonderland. A samozřejmě tvořivé dílny od klubu Slunečnice," řekla Iveta Lojková (TOP 09), místostarostka MČ Praha 18.

"Všem bych přál to, aby skutečně ty Vánoce byly tím, čím bývaly a měly by být. Dny, kdy se setkáváme se svými přáteli, kdy jsme v pohodě, kdy skutečně zapomínáme na všechny starosti, co máme a jsou to ty poklidné sváteční dny. A všem bych přál, aby jejich dětem svítily oči, jako svítily ty mé, když jsem byl malý," řekl Bohuslav Svoboda (ODS), primátor hl. m. Prahy.

Popřát všem klidné Vánoce přišli kromě pražského primátora také zástupci Prahy 18.

"Já bych chtěl popřát všem letňanským, všem Pražanům a všem lidem v České republice krásné svátky. Ať se jim daří, ať je provází zdraví, štěstí a do nového roku jen samé úspěchy. Doba je těžká, ale věřím, že při dobré vůli nás všech se nám bude dařit společně," řekl Ondřej Lněnička (ODS), místostarosta MČ Praha 18,

"Já bych letňanským obyvatelům přál hodně zdraví, štěstí a do nového roku hodně spokojenosti," řekl Zdeněk Kučera (ANO), starosta MČ Praha 18.

A protože Vánoce jsou symbolem splněných přání, zajímalo nás, co si pod stromečkem přejí najít letňanské děti.

anketa

"Já si přeji hezké nové hodinky. Já už mám jedny a ty jsou takové starší a teď budu mít nové. No a pak si přeju takové ty typické věci, jako třeba ponožky."

"Já si přeji sto šedesát centimetrů jednu husu plyšáka a ještě bavlnky na háčkování na plyšáky."

"Já by jsem si pod stromeček přála flétnu a iPod."

"Nový mobil a klavír."

"Asi nějaké hračky, abychom byli s rodinou šťastní a to je všechno."

"Já bych si přála, aby byli všichni zdraví, na Štědrý den sněžilo a nějaké hračky."

"Já bych si přál, aby naše rodina byla zdravá a ještě nějaké hračky."

Pro děti i dospělé chystá radnice Prahy 18 do Vánoc ještě několik akcí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu