• Načítám...
>

Do Prahy 18 zavítali Mikuláši a čerti

  • 6. prosince 2023,
  • 14:27,
  • PRAHA 18,
  • Veronika Kuželková

Radnice Prahy 18 opět myslela i na ty nejmenší ze svých obyvatel. Uspořádala proto jako už tradičně Mikulášskou besídku. Zúčastnit se mohl každý v jakémkoli věku a na akci přišli také starosta městské části Praha 18 Zdeněk Kučera, místostarosta Ondřej Lněnička a místostarostka Iveta Lojková.

Reklama

V Letňanech se opět konala mikulášská besídka. Na své si přišli nejen ti nejmenší, ale i jejich rodiče nebo starší sourozenci. Pro všechny byl totiž v tělocvičně připraven bohatý doprovodný program. Balíčky dětem vlastnoručně rozdávala sama místostarostka Iveta Lojková. 

"Tak vzhledem k tomu, že už jsem vydala asi 160 balíčků, tak bych řekla, že zájem od rodičů je velký. Městská část se snaží ulevit rodičům a proto pozvala dvě sady čertů, jak já říkám. Rodiče mohou odevzdat balíček a od městské části dostávají svítící tyčku na zahnání čertů a také malý balíček. Byla tady pohádka, divadélko Romaneto a vystupoval tady dětský taneční sbor," řekla Iveta Lojková (TOP 09), místostarostka MČ Praha 18.

"Je to každý rok tradiční akce. Nadšení, hlavně dětí, jak vidíte, je to skvělé a musím říct, že tenhle rok je mimořádný v jedné věci, že máme takový, bych řekl, letňanský čtyřboj. Měli jsme tady dnes krampusáky, měli jsme tady primátora, dnes tady máme čerta s Mikulášem a to poslední nás čeká - Ježíšek. Tak šťastné a veselé všem," řekl Ondřej Lněnička (ODS), místostarosta MČ Praha 18.

"Já všechny akce, které pořádá městská část pro občany, hodnotím tak, že jsou lidé spokojení, že to je na nich vidět a že na akce chodí rádi," řekla Iveta Lojková (TOP 09), místostarostka MČ Praha 18.

Součástí akce byly i předvánoční dílničky, kde si mohly děti vyrobit i něco na památku.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu