• Načítám...
>

Ve Kbelích se vyhlašoval Sportovec roku 2015

  • 25. dubna 2016,
  • 15:59,
  • PRAHA 19,
  • Jana Schillerová

Městská část Praha Kbely vyhlašovala sportovce roku 2015. Komu se podařilo vstoupit do síně slávy kbelského sportu uvidíte v následující reportáži.

Reklama

"Je to první historická akce ve Kbelích, kdy se vyhlašuje kbelský Sportovec roku. Já jsem strašně šťastný, že tohle dali sportovci dohromady. Medajlonky sportovců jsou parádní, opravdu tohle má úroveň velký republiky," řekl Pavel Žďárský, starosta Městské části Praha 19.

Kbelští sportovci byli vybrání z 10 oddílů. Nominace počínaly volejbalem, fotbalem, stolním tenisem, přes cyklistiku, bojové sporty nebo šachy. Každý oceněný sportovec se před oficiálním vyhlášením nejprve představil v krátkém medajlonku.

"My jsme nominovali sportovce podle toho aby jim bylo 18 let, aby sportovali na území Městské části Praha 19 a byli v nějakém oddílu zaregistrováni, " řekl Tomáš Hanika, zástupce SK Kbely.

"Všechny nominace jsou dělaný za spolupráci jednotlivých oddílů, protože tady máme některé členy, které půjdou do síně slávy in memoriam, tak ti starali se o sport, celý život," řekl Jaromír Knopp, zástupce Sokola Kbely.

Nejprestižnější ocenění dosáhl starosta Kbel Pavel Žďárský, který vstoupil do síně slávy bývalých sportovců.

"Je to samozřejmě podpora jak klubových sportů, tak i takového všeobecně přístupného sportu, jako jsou cyklostesky, cvičící stroje v parcích, okruhy závodní, běhá se tady Kbelská desítka. Za městskou část já jsem šťastný člověk," dodal Pavel Žďárský, starosta Městské části Praha 19.

Celým večerem provázela hudební skupina Rabak. Na další vyhlášení Sportovec roku se můžeme těšit zase za rok. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu