• Načítám...
>

Ve Kbelích mají unikátní dřevěný srub

  • 25. září 2014,
  • 9:48,
  • PRAHA 19,
  • Karel Rychlý

S prvním školním dnem otevřeli ve Kbelích jedinečný srub. Stojí v centrálním parku městské části. Zatímco ve spodní části je občerstvení pro návštěvníky, horní patro celé patří kbelským skautům. Ti tak získali jednu z nejkrásnějších skautských kluboven v celé Praze.

Reklama

Srub postavila na zakázku ukrajinská firma řádově o miliony levněji než všichni ostatní. Původní myšlenka přitom byla postavit toalety pro návštěvníky parku. Ale pak se objevil nápad postavit srub. Celá stavba je rozdělená na dvě části.

2:08 - To první patro patří celé skautům, včetně sociálního vybavení. to co se nachází dole, je tak z poloviny občerstvení, kde normálně v provozu se nebude podávat alkohol.

2:29 - Máme tam i místnost pro konání svateb

Srub se dětem moc líbil

Anketa

A líbil se i jejím rodičům

Anketa

Syn: kapitán skautů (předtočeno)

Přestože je srub velký a jsou v něm toalety, hlavně v patře pro skauty, vedle srubu už rostou velké ve stejném stylu jako je postavený celý srub.

3:59 - Bude tam samozřejmě invalidní toaleta, bude tam samozřejmě přebalovna pro maminky, tak jak je to zvykem a už je to zvykem na západě nebo v severských zemích.

Stavba celého srubu vyšla městskou část na necelé tři miliony korun. Část peněz dostala od magistrátu. Karel Rychlý, televize Praha.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu