• Načítám...
>

V Kbelích si můžete vyrobit vlastní čokoládu

  • 12. února 2015,
  • 13:07,
  • PRAHA 19,
  • Antonín Schneiberk

Kdo by si rád občas neosladil život nějakou cukrovinkou. Bez práce ale nejsou koláče, tedy čokoláda. Na workshopu, který nabízí čokoládovna v pražských Kbelích si totiž můžete čokoládu přímo sami vyrobit, odnést a sníst.

Reklama

Různé workshopy a kurzy jsou dnes velmi populární. Věděli jste například, že si můžete vyrobit vlastní tabulku čokolády? My ano a dnes vám ukážeme, jak na to. “Nacházíme se v čokoládovně Passion Chocolate, ve které právě probíhá čokoládový workshop. Lidé si zde mohou vyzkoušet, jak si vyrobit svoji vlastní čokoládu,” říká zaměstnankyně čokoládovny Helena Pantáková.

Workshopů je více druhů a liší se i svojí délkou, která závisí na počtu lidí nebo velikosti skupiny. “Máme individuální, které trvají hodinu, potom skupinové, které jsou asi na dvě hodiny, a tři hodiny zde stráví velká skupina či firma. Dozví se o historii čokolády, zkusí si jí sami vyrobit a mohou samozřejmě i ochutnat,” dodává Pantáková.

Účastníci se doví o čokoládě opravu všechno. Například i to, jak rozpoznat kvalitní čokoládu od té nekvalitní. “Dneska jsem sem přišla, dověděla jsem se hodně o historii čokolády, dostala jsem skvělý welcome drink, což byla horká čokoláda, a taky pralinku, která mi moc chutnala. Potom jsem si došla vyrobit tuhle čokoládu a sama si jí ozdobila. Bylo to opravdu super. Na konci jsem se ještě podívala na film, a ten mě taky hodně naučil,” říká jedna z účastnic workshopu.

Pokud si i vy chcete dopřát tento sladký zážitek a zapojit svojí kreativitu, navštivte Čokoládovnu Passion Chocolate v pražských Kbelích.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu