• Načítám...
>

Vedení Prahy 2 poděkovalo lékařům

  • 31. března 2021,
  • 8:48,
  • PRAHA 2,
  • Lukáš Kubát

Vedení Prahy 2 přišlo poděkovat do očkovacího centra Všeobecné fakultní nemocnice. Vzájemnou spolupráci si pochvaluje jak vedení nemocnice, tak i městské části. Podařilo se totiž rekordně rychle naočkovat všechny seniory, učitele i pracovníky sociálních služeb v městské části.

Reklama

Starostka Prahy 2 Jana Černochová a místostarostka Alexandra Udženija přijely do očkovacího centra Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí, aby místním zdravotníkům poděkovaly za jejich práci. 

"My jsme se rozhodly, že přijdeme poděkovat zdravotníkům do tohoto očkovacího centra, že jim přineseme nějaké velikonoční nadílky, aby si ten život, který není teď úplně nejšťastnější, alespoň trochu osladili. Přinesly jsme i pomlázky, které upletla městská policie," popisuje starostka městské části Jana Černochová. 

Praha 2 se rozhodla nespoléhat na centrální registr očkování a šla vlastní cestou. V rámci tohoto projektu se už ve Všeobecné fakultní nemocnici oočkovalo více než 3300 občanů druhé Městské části.

"Já jsem tady dneska hlavně proto, abych poděkovala všem zdravotníkům a panu řediteli Davidu Feltlovi za to, jak se krásně postaral o očkování našich seniorů, našich pracovníků v sociálních službách a našich pracovníků mateřských a základních škol. My jsme za to strašně vděční, že se nám podařila tato spolupráce, protože jsme jedna z mála městských částí, kde jsou všichni, kteří chtěli, naočkovaní," popisuje místostarostka Prahy 2, Alexandra Udženija. 

Práce zdravotnického personálu je v současnosti nelehká, což potvrzuje i ředitel nemocnice.

Musím říct, že to očkovací centrum je sice práce covidová, ale strašně optimistická, protože v tom vidíme ten smysl toho všeho. Každé to píchnutí očkovací látky znamená, že někoho chráníme a že nějakým takovýmto systémem sněhové koule vlastně tu pandemii ukončujeme," dodává ředitel Všeobecné fakultní nemocnice, David Feltl. 

Zvládnutí očkování si pochvalují i občané městské části a pozitivní ohlasy přichází na radnici poštou, emailem i telefonicky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu