• Načítám...
>

Náplavka ožila akcí Bezpečná Dvojka

  • 6. září 2024,
  • 14:46,
  • PRAHA 2,
  • Lucija Veselá

Na pražské náplavce proběhla tradiční akce s názvem Bezpečná Dvojka - Den s Integrovaným záchranným systémem. Návštěvníci tak mohli vidět nejen přehlídku techniky, ale také řadu dynamických i statických ukázek.

Reklama


Pražská náplavka ožila i letos tradiční akcí Bezpečná Dvojka - Den s integrovaným záchranným systémem, během nějž mohli návštěvníci doslova nahlédnout pod pokličku jednotlivých složek.

„Bezpečná Dvojka - Den s integrovaným záchranným systémem je tradiční akce na Praze 2. Vlastně letos pořádáme pátý ročník, teď po roce opět tady na náplavce Rašínova nábřeží," řekl Michal Zuna (TOP 09), místostarosta, MČ Praha 2.

Co je cílem této akce a co konkrétně mohli letos návštěvníci vidět? 

„Cílem akce je představit návštěvníkům a dětem složky bezpečnostní a záchranné. My tady máme v letošním roce opět široké spektrum. Představí se nám tady Policie České Republiky, městská policie, zdravotnická záchranná služba, Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy a jsou zde také aktivní zálohy Armády České Republiky," doplnil Michal Zuna (TOP 09), místostarosta, MČ Praha 2.

anketa

„Jaké povolání by sis tady vybrala a proč?"

Holčička: „Já bych si tady asi vybrala záchranku, protože se mi to povolání líbí."

„Jaké povolání by sis tady vybrala a proč?"

Holčička: „Tak asi hasiče, protože jako hodně pomáhají lidem, když jsou v nebezpečí."

„Jaké povolání by sis tady vybrala a proč?"

Holčička: „Policajtku, protože ráda plním řád a přijde mi to jako zajímavá práce."

„Divácky atraktivní určitě budou ukázky na vodě, které bude zastupovat Poříční oddělení Policie České republiky a Poříční oddělení městské policie, ukázky na vodě nám představí i hasičský záchranný sbor," dodal k programu Michal Zuna (TOP 09), místostarosta, MČ Praha 2.

Občané Prahy 2 mohou s klidem spát, protože bezpečnostní záchranné složky fungují na výbornou.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu