• Načítám...
>

Praha 4 hledá sportovce roku

  • 17. ledna 2020,
  • 10:49,
  • PRAHA 4,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 4 i letos vyhlásí nejlepšího sportovce městské části. Své nominace mohou v těchto dnech podávat sportovní kluby, které na čtyřce působí. Slavnostní vyhlášení se bude konat 21. března.

Reklama

Praha 4 pořádá hlasování o nejlepšího sportovce městské části. V letošním 4. ročníku je v anketě vyhlášeno celkem 6 kategorií.

"Anketa je určena pro všechny kluby, které mají sídlo v Praze 4, případně tady vyvíjí aktivně svou sportovní činnost, tedy účastní se jí obyvatelé Prahy 4. Kluby hlásí své úspěšné sportovce, nejedná se tedy o hlasování veřejnosti," řekla Pavla Šrůtová, administrativní pracovnice PTU.

Ocenění si odnese např. nejlepší sportovec a sportovkyně, sportovní družstvo, trenér nebo senior roku.

"Všechny spolky teď nominují na základě svých sportovních úspěchů v předchozím roce své nominanty. V prvním kole ta odborná porota vybere první nominanty. Ve druhém kole potom na konci února už odborná porota vybere finalisty a vítěze," řekl Jaroslav Míth, radní MČ Praha 4.

Odbornou porotu sestavuje Pražská tělovýchovná unie, která každoročně tuto anketu ve spolupráci s MČ organizuje.

"Přihlášky probíhá odborná komise, která se skládá ze zástupců pražských sportovních svazů, tedy jsou to opravdu odborníci, nejedná se o nějaké politické hlasování," řekla Pavla Šrůtová.

Slavnostní vyhlášení ankety o nejlepšího sportovce MČ Praha 4 se uskuteční 21. března v KC Novodvorská.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu