• Načítám...
>

Děti z Prahy 4 si užily dětský den v Roztylech

  • 2. června 2022,
  • 7:58,
  • PRAHA 4,
  • Jaroslav Šetlík

Deset soutěžních stanovišť, tetování i divadlo. To vše nabídnul dětský den na Roztylském náměstí, který uspořádala Praha 4. Ta na svém území letos pro své nejmenší obyvatele připravila program na celkem čtyřech místech.

Reklama

Tak jako každý rok připravila Praha 4 pro své nejmenší obyvatele dětský den na Roztylském náměstí. Připravený pro ně byl zajímavý program a deset stanovišť, na kterých plnili soutěžní úkoly. Ozkoušet si tak mohli například chůzi na chůdách, skákání v pytli nebo lukostřelbu a za absolvování všech úkolů na ně čekala odměna.

"Jak je to o mně známo, já jsem z mateřské školy, takže celý život pracuji u malých dětí, takže tohle je takový svátek, který slavím celý život.  Nejen jako dítě, ale i jako dospělá, jako matka svého vlastního dítěte a každý rok ve svých třech a potom čtyřech mateřských školách. Já jim přeji, aby mohly žít ve zdraví, ve štěstí, v klidu a bohužel teď musím poslední dobou dodávat i v míru," řekla Irena Michalcová (ANO), starostka MČ Praha 4.

Zatímco děti plnily úkoly nebo se mohly nechat ozdobit tetováním, rodiče si mohli dopřát relax na desítkách odpočinkových křesel. Nejmenší obyvatele Prahy 4 přišel pozdravit také místostarosta městské části.

"Dnes máme dětský den na Antala Staška, dětský den v Podolí a dětský den v Michli. Spořilov je takové tradiční místo, protože tady je to taková domovská místní komunita, kde to náměstí slouží jako místo setkávání a tady ty akce jsou úplně bezprostřední, což je to hlavní," řekl Zdeněk Kovářík, místostarosta MČ Praha 4.

Akce na Roztylském náměstí probíhala celé odpoledne. Kromě soutěžních disciplín nechybělo ani divadlo pro děti, kterým byl celý program uzavřen.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu