• Načítám...
>

Biotopové koupaliště Lhotka láká na nové gastro

  • 29. června 2022,
  • 11:38,
  • PRAHA 4,
  • Kristýna Svobodová

Biotopové koupaliště Lhotka v Praze 4 vstoupilo do své čtvrté sezóny s novým gastro provozem. Na návštěvníky tak letos čeká rozšířená a kvalitní nabídka jídel a nápojů.

Reklama

Už žádné fronty na rozpáleném asfaltu, více stánků a větší výběr z kvalitního občerstvení. Biotopové koupaliště Lhotka v Praze 4 má nový gastro provoz.

"Kdysi se obsluhovalo ve stanu. Vybudovali jsme pět nových gastro stánků, plně jsme je vybavili a je tady poměrně široký sortiment," řekl Filip Vácha - radní MČ Praha 4.

"My jsme se snažili oživit tu nabídku pro zákazníky, aby to pro ně bylo co nejpestřejší, takže nabízíme i zeleninové saláty, kuskusový salát a každý týden tady zkoušíme nějakou nabídku, která se mění. Od quesadilly, nějaké speciální burgery s trhaným masem a tak, aby to bylo pro ty zákazníky co nejpestřejší," řekl Jan Jurke - provozní gastra.

Zvyšovat se ale nebude jen sortiment. Celorepublikové zdražování se promítlo i v provozu koupališť.

Kvůli zvyšujícím se nákladům energií se také letos zvedne cena vstupného. Ale jen o 20 korun. Návštěvník tedy nezaplatí původních 130 korun, ale už 150. 

Biotopové koupaliště, které letos zahajuje svou 4. sezonu, prošlo za poslední dva a půl roku rozsáhlou rekonstrukcí. Ta návštěvníkům přinesla řadu dalších novinek, ale především vyšší komfort.

"Opravovali jsme fólii a břeh, bylo to na náklady zhotovitele stavby v reklamačním řízení, proběhla výsadba nových stromů a jak jsme viděli před chvílí, tak nové gastro tu navázalo na dokončené nové sprchy, nové převlékárny a další věci, které jsme zbudovali," řekl Filip Vácha - radní MČ Praha 4.

Jen za nové gastro zaplatila radnice Prahy 4 pět milionů korun. Od července přivítá návštěvníky vždy od devíti do osmi hodin večer. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu