• Načítám...
>

V Praze 4 se běželo o pohár starosty

  • 21. dubna 2023,
  • 11:34,
  • PRAHA 4,
  • Jaroslav Šetlík

Čtyři kilometry dlouhá trasa čekala na více než 200 účastníků běžeckého závodu o pohár starosty Prahy 4. Ten se letos konal poprvé. Na pořádání se podílela i místní běžecká škola.

Reklama

Více než dvě stovky běžců se sešly nedaleko krčské nemocnice. Konal se tu nultý ročník závodu v běhu o pohár starosty městské části Praha 4.

"Je to na čtyři kilometry, abychom zůstali věrní našemu číslu, zároveň je to závod, který se koná u příležitosti desátého výročí běžecké školy, kterou městská část podporuje. Každý čtvrtek si nejen občané Prahy 4 mohou přijít zaběhat pod dohledem zkušených instruktorů a užít si krásného počasí," řekl Ondřej Kubín (ODS), starosta MČ Praha 4.

Počasí přálo i běžcům. Na ně čekala trasa vedoucí Krčským lesem.

"To je asi jeden z největších a nejhezčích lesoparků, které tady máme na našem území a vzhledem k tomu, že máme velmi hojnou účast, tak jsme rádi, že jsme zvolili takto rozlehlý prostor. My jsme dnešní závod propagovali skrze sociální sítě především, ať už na našich webových stránkách nebo i na Facebooku a přímo na stránkách běžecké školy, trošku nás překvapila, mile překvapila, účast, protože jsme nečekali, že se tady sejde takto hojný počet běžců a sportovců a jsme jedině rádi," řekl Ondřej Kubín (ODS), starosta MČ Praha 4.

Městská část tak plánuje v této akci pokračovat i v příštích letech a vybudovat tím novou běžeckou tradici v Praze 4.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu