• Načítám...
>

V Praze na Pankráci se děti rozloučily s létem

  • 1. září 2023,
  • 15:38,
  • PRAHA 4,
  • Kristýna Svobodová

Děti z Prahy 4 se rozloučily s letními prázdninami. V parku na Pankráci si radnice pro své nejmenší obyvatele přichystala koncert skupiny Lollypopz a řadu zábavných aktivit.

Reklama

Takhle to poslední prázdninový den vypadalo v parku na Pankráci v Praze 4. Vedení radnice tady připravilo zábavné odpoledne pro děti jako bolestné za brzký návrat do školy. 

"Dnešní akce je Loučení s létem, je to naše tradiční akce a máme tady největší hvězdy, což jsou holky z Lollypopz a myslím si, že vidíte sami, že tady máme skvělou účast, krásné počasí, co víc si přát. Dnes tady máme spoustu sportovních akcí, děti si mohou vyzkoušet různé sporty, máme tady skákací hrady, dospělí tady najdou zase občerstvení a především pivo," řekl Ondřej Kubín (ODS), starosta MČ Praha 4.

Akci, kde nechyběl zmíněný skákací hrad, řada her a hlavně oblíbená dětská hudební skupina, přilákala stovky dětí.

anketa

"Na co se tady dnes těšíte?"

"Na Lollypopz."

"Také na Lollypopz. Strašně moc."

"Strašně mě to bavilo. Mám je ráda."

"Kvůli čemu jsi přišel?"

"Asi kvůli tomu skákacímu hradu."

"Co se ti tady nejvíc líbí?"

"Úplně všechno."

S letními prázdninami ale akce Prahy 4 rozhodně nekončí. Už v září na nejmladší obyvatele Čtyřky čeká pestrý program.

"Máme teď akcí opravdu veliké množství, nerad bych nějakou vypustil nebo zapomněl, máme sportovní akce, čeká nás inline bruslení, volejbaly, různé sporťáčky, Kavky 4 Sport, takže září je opravdu nabité sportovními akcemi," řekl Ondřej Kubín (ODS), starosta MČ Praha 4.

Chybět nebude ani oblíbená tradiční sportovní akce, kde si děti takzvaně osahají nejrůznější druhy sportů a aktivit.

"Já se nejvíce těším na Kavky 4 Sport, což je také tradiční akce, bude asi 16. září a opět tady na Pankrácké pláni, přestavíme tady spoustu sportovních klubů a oddílů a děti si budou moci vyzkoušet tradiční i méně tradiční sporty," řekl Ondřej Kubín (ODS), starosta MČ Praha 4.

Tradiční sportovní den Kavky 4 Sport pro děti i dospělé se v parku na Pankráci uskuteční v sobotu 16. září, a to už od 10 hodin dopoledne.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu