• Načítám...
>

Na Čtyřce oslavili Dětský den

  • 2. června 2024,
  • 17:22,
  • PRAHA 4,
  • Veronika Kuželková

Stejně jako každý rok připravila čtvrtá městská část pro své nejmenší obyvatele dětský den na Roztylském náměstí. Konal se tam zajímavý program a soutěžní stanoviště, na kterých děti plnily nejrůznější úkoly. Akce se účastnil i sám starosta Čtyřky Ondřej Kubín i místostarostka Irena Michalcová.

Reklama

V Praze 4 bylo veselo. Na spořilovském Roztylském náměstí se totiž konal tradiční Dětský den. 

"Já si myslím, že je to dobré místo pro tu akci, protože je to přehledné, lidé si sem zvykli chodit, krásně se to tady uspořádá a letos máme tady smůlu na to počasí, ale kdyby aspoň teď takto vydrželo a nepršelo, tak si myslím, že by to bylo skvělé. Jestli jste si všimla, tak jen přestalo pršet, tak začali chodit rodiče s dětmi," řekla Irena Michalcová (ANO), místostarostka MČ Praha 4.

"Já teda musím říci, že když jsem viděl ráno to počasí, tak jsem se obával, že nám to moc nevyjde, dokonce jsem byl tady u nás na Spořilově na farmářských trzích, které opět zahájili po nějaké době a pršelo. Nicméně počasí se umoudřilo a dokonce bych řekl, že je krásně, takže jsem rád, že jsou tady první místní obyvatelé a snad si to všichni užijí," řekl Ondřej Kubín (ODS), starosta MČ Praha 4.

Na akci nechybělo mimo jiné ani malování na obličej či divadelní vystoupení pro děti.

"Ono těch akcí je více, ale tato akce je taková pro naši městskou část úplně nejlepší, nejznámější, my ji podporujeme i v grantech, takže já myslím, že je to super," řekla Irena Michalcová (ANO), místostarostka MČ Praha 4.

"Každoročně tady máme mnoho dětí, máme tady asi 10 různých stanovišť, děti mohou soutěžit, užívat si to, máme tady nějaké občerstvení a vždy se setkáme s pozitivními ohlasy, takže snad to bude i dnes," řekl Ondřej Kubín (ODS), starosta MČ Praha 4.

Akce na Roztylském náměstí probíhala celé odpoledne a i přes nepřízeň počasí si radovánky všichni přítomní náramně užili a všichni už se těší na další akce, které jim radní ze Čtyřky přichystají.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu