• Načítám...
>

Dětské hřiště Lísek nabízí i přes léto řadu aktivit

  • 9. července 2024,
  • 13:19,
  • PRAHA 4,
  • Ondřej Švec

Léto je obdobím zejména dětských radovánek. Právě děti mají celé dva měsíce volno a rodiče pro ně naopak musí vymýšlet program, aby se zabavily. Některé odjedou k moři, na tábor nebo k babičce, některé zůstanou v Praze, alespoň na nějaký čas. Městská část Praha 4 proto pro děti i přes léto připravila zajímavý a bohatý program na dětských hřištích a sportovištích. Jedním z takových míst je i Dětské hřiště Lísek nedaleko stanice metra Budějovická. Tam mají pro děti připravenou nafukovací horolezeckou stěnu s odborným dohledem.

Reklama

Léto je v plném proudu a to samé platí i o městské části Praha 4, kde ani přes léto nezahálí a pro děti, které jsou zrovna v Praze, připravili zajímavý prázdninový program na hřištích a sportovištích. 

"Je to v podstatě tradiční série dětských a sportovních akcí, které přes léto pořádáme, zahajujeme na Lísku, kde je horolezecká stěna, takže doufám, že přijde hodně dětí, aby si ji vyzkoušely. Budeme pokračovat na Jezerce, čekají nás i Roztylské sady, takže doufám, že přijdou všichni a pobaví se," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

Dětské hřiště Lísek nabízí kromě dočasné nafukovací horolezecké stěny i řadu dalších zajímavých atrakcí pro děti různých věkových kategorií.

"Je tady i odborná asistence, takže se vůbec nikdo nemusí bát, je to naprosto bezpečné, děti si tady mohou vyzkoušet i další aktivity, basketbal, míčové sporty, případně pokud chtějí nějaké houpačky, tak ty mohou rovněž využít," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

Na dalších místech, jako je Dětské hřiště Jezerka, si děti budou moci například vyzkoušet lukostřelbu a na Roztylském náměstí budou dokonce vodní atrakce, takže ideální zábava v době horkého letního počasí.

"My se snažíme ty naše akce rozdělit do všech oblastí v rámci městské části Praha 4, protože jsme opravdu obrovská městská část, takže se snažíme vybírat tak, abychom nabídli každému kousek," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

Dětské hřiště Lísek je pro děti ideální, je nejenom dostatečně velké, bezpečné a kromě řady herních prvků nabízí i dostatek zeleně a travnatého porostu, takže tam děti mohou klidně jen tak pobíhat anebo si posedět a dát si svačinku.

"Hřiště už je tady delší dobu, minulý rok prošlo částečnou revitalizací a další revitalizaci chystáme, takže věřím, že budeme pokračovat v dalších aktivitách a budeme moci rozšiřovat nabídku, kterou tady děti mají," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

Aby vám neuniklo nic podstatného, kam s dětmi na Čtyřce za aktivitami a zábavou, sledujte webové stránky a sociální sítě městské části. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu