• Načítám...
>

V Parku na Pankráci se děti loučily s létem

  • 2. září 2024,
  • 8:48,
  • PRAHA 4,
  • Kristýna Svobodová

V Praze 4 se místní obyvatelé rozloučili s prázdninami. Stalo se tak na tradiční hudební a zábavné akci v parku na Pankráci. A i letos odpoledne vyvrcholilo koncertem oblíbené dětské skupiny Lollipopz.

Reklama

Rozloučení s létem, tak se jmenuje akce pro děti, která se každoročně poslední prázdninový den koná v parku na Pankráci v Praze 4. Tradiční zábavné odpoledne pro nejmladší obyvatele Čtyřky proběhlo i letos jako bolestné za brzký návrat do školy.

"Kromě koncertů a nějakých divadelních vystoupení pro děti tady máme 10 stanovišť, kdy si mohou všichni vyzkoušet různé aktivity, máme tady parkuristy, známé youtubery, přiznám se, že jejich jména neznám, ale můj syn je zná, hned se chytil, takže teď se s nimi někde fotí a je tady skákání v pytli, lukostřelba, házení s míčkem, takže si na své přijdou jak malé děti, tak teenageři," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

anketa

"Líbily se mi všechny tyto aktivity, je to tady skvělé a těším se na příště."

"Na co se nejvíce těšíš?"

"Na Lollipopz."

"Já se těším na Lollipopz."

"A co se ti tady doteď nejvíce líbilo?"

"Všechno."

S návratem dětí do lavic ale akce na Čtyřce rozhodně neutichnou. Právě naopak. I v dalších týdnech bude o zábavu postaráno. Radnice slibuje podzim doslova nabitý akcemi.

"28. září nás čeká velká akce, což je Svatováclavské velebení, bude to v parku na Jezerce, budou tam rytíři, budou tam souboje, bude tam dobré občerstvení, takže určitě zvu všechny děti, aby se přišly podívat, vždy je to skvělá akce a potom nás čekají ještě pivní slavnosti, to si zase užijí dospělí u nás na Fidlovačce, takže i ti jsou zváni," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

Se začátkem školního roku pak městská část nezapomíná ani na akce spojené s prevencí o bezpečné cestě do školy, používání reflexních prvků a podobně.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu